Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 11 сiчня 2024, 17:23
10146
31

Знову провал. Україна – 18-та в чоловічій естафеті на Кубку світу

Чергову перемогу здобула Норвегія

| Оновлено 11 сiчня 2024, 17:23
10146
31
Знову провал. Україна – 18-та в чоловічій естафеті на Кубку світу
Getty Images/Global Images Ukraine

Після 13-го місця в попередній чоловічій естафеті в Оберхофі збірна України в Рупольдингу не тільки не змогла реабілітуватися, а й виступила ще гірше, посівши 18-те місце.

Артем Прима на першому етапі та Віталій Мандзин на останньому заходили на коло штрафу. На екваторі гонки Україна, за яку також бігли Дмитро Підручний і Денис Насико, взагалі йшла передостанньою.

Четверту перемогу поспіль у чоловічих естафетах нинішнього сезону здобула Норвегія, яка виступала без Йоханнеса Бьо. Господарі, німці, стали другими, незважаючи на два кола штрафу Бенедікта Долля на третьому етапі.

Підсумкові результати:

1. Норвегія (0+8)

2. Німеччина (2+7) +45.0

3. Італія (0+10)+57.8

18. Україна (2+11) +4.44.5

Учора в жіночій естафеті Україна стала п'ятою.

Оцініть матеріал
(93)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 31
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
introvert
Схоже, Санітра вичерпав себе як тренер чоловічої збірної. Попри всі минулі заслуги, можемо констатувати факт: за рік наша команда перетворилася із однієї з найбільш перспективних в світовому біатлоні в казна-що. Уже й не пригадаю, коли мені було настільки соромно за виступ наших чоловіків. 
Якщо після грудневих етапів ще залишались певні сумніви і жевріла надія на зміни на краще у новому році, то тепер тренерський провал в підготовці збірної до сезону став абсолютно очевидним. І в тому, що це вина і прорахунок саме Санітри, особисто у мене сумнівів більше не залишилось. 
dimaprogs
Сьогодні найкращий був Насико. Мандзин теж непогано, але штрафне коло на останньому рубежі. Прима провалився повністю, майже 2 хвилини відставання це вже гірше Нікуди. Від Підручного очікував значно більше, але і він втратив ногами дуже багато.
Андрей Залищук
вчора так приємно за дівчат наших було 5 місце, а тут на тобі 18 місце мля...позориська
Vitaliy Shevchenko
Справа навіть не в 2-х штрафних колах, у німців та шведів вони також були, справа в пішоходному проходженні траси. Без характерні уйоб...ки.
suforza1921
Мене дратує фраза коментатора "працює на вогневому рубежі, працює на лижні". Працюють наші військовослужбовці ЗСУ, важко працюють, ризикують здоров'ям і життям. Працюють люди в тилу, які стараються для перемоги, часто по дві зміни підряд, по 12-14 год., працюють волонтери, а ці... особливо "працюють" коли по 4-5 промахів з восьми патронів і вальяжний хід. І за таку "роботу" катаються собі Європою, коли решті чоловікам виїзд заборонено, отримають нехилі бабки за рахунок бюджетних коштів. Куди більші бабки, ніж оператори біля верстата - платники податків, які фінансують біатлоністів. Я ще розумію, якби дійсно була б самовіддача, захищали честь країни, а не ганьбили ось так... Після таких результатів пора декого відправляти на спортивну пенсію. Перепрошую за надмірні емоції, але сьогоднішня гонка - це ганьба.
pawa
Гнати тих сраних біатлоністів зі збірної взаший!
aleks8-48
Ще тиждень по тому,коли зайняли 8 мiсце вони були молодцi,за 5 мiсце до того взагалi героii,а зараз,коли трапилась невдача хлопцi майже вороги народу. Не порiвнюйте бiатлон з iншими видами спорту, там деякi за мiсяць заробляють бiльш нiж бiатлонiсти за рiк. Ми повиннi бути вдячнi за те, що завдяки цiм хлопцям та дiвчатам бiатлон ще не вмер в Украiiнi. Давайте будемо терпимi до тих,краще яких в нас поки що нема.
Александр Ад
прибирати,міняти на кого?Вже відправили Тищенка,Цимбала,Дудченко не біг..Тут чи змазчики не вгадали,чи системна помилка Санітри.Хотілося б почути коментарі учасників.
orakin29
У німців теж 2 кола штрафу,нехай на 4 дод.постріла менше.ЯК?ЯК можна ногами 4 хвилини програти?Це був жах,а не гонка.
Mr Voevudskiy
Так вот как выглядит пик формы. днище донное)
Владислав Антонов
Значить на ЧС не проваляться. Команда нестабільна, тому видати дві поспіль вдалі чи не вдалі гонки - це не про них)
antt
І взагалі  не розумію, як так.  Естафети в неділю. І через три-чотири дні  знову.  Щось це важко пояснити логічно і  пригадати таке?! Можливо тому і  лідери не викладалися наприклад підручний - інакше наступні  гонки в руподьдінгу взагалі  пройдуть марно. Та й напевне конкуренція навіть в другій десятці  тепер така велика в чоловічих естафетах, що наша команда вже там стала восьма а перед тим третя і  четверта. 
kyibogus72
Зайвий раз це доводить, що нашим спортом керують бариги. Що не сезон, то гірше. Скільки цей Санітра ще буде відмивати гроші нашим баригам? Те, що рашка викинула, Україна підбирає. Що, немає своїх?! Я вже не витримую.
u6464u
зараз  почнуть виправдовуватись , придумувати чергові відмазки, просто скажіть тренерський штаб пройокав з підготовкою спортсменів , тому ми відмовимся від своїх гонорарів на користь ЗСУ , це буде справедливо і по чоловічому , хоть трішки згладите негатив який відбувся після цього неподобства .
Диванний Експерт
Естонія!!!!! 4 промахи!!!!! І вище України!!!!!
BallsToTheWall
Самое время отправить их в Мукачево на переподготовку в 128-й горно-штурмовой бригаде.  А потом посмотреть, какое они место займут.
Софія Соломко
Чим ці .блюдки займались в міжсезоння??? І ніякий тренер не заставить це безвідповідальне лайно працювати як слід. Їм і так добре. Туристи.
mini.f
Вот так они и будут кататься в свое удовольствие до окончания войны.... Им честь страны - до фонаря, им сейчас главное в жизни - чтобы в ВСУ не призвали...
PETP0
Що і очікувалось. 
antt
У нас зміни наполовину в команді  в порівнянні  з минулим сезоном. Хоча тоді  говорили що хоч чоловіки на відміну від жінок будуть стабільно виступати в естафеті.. Але цимбала тепер не видно а дудченка також на цей сезон уже не виступає.  А ветерани які  могли вже і  завязати з біатлоном виступають не найкраще. От і  результат. Хоча може може не треба було забирати із естафети дудченка щоб не мати негативних рекордів сьогодні.