Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 06 березня 2024, 17:24
5139
0

Чжан Чжілей виніс вердикт з приводу бою Джошуа – Нганну

Китайський боксер розповів, чому його бій з Ентоні ніколи не відбудеться

| Оновлено 06 березня 2024, 17:24
5139
0
Чжан Чжілей виніс вердикт з приводу бою Джошуа – Нганну
boxing-social.com. Чжан Чжілей та Ентоні Джошуа

Тимчасовий чемпіон WBO в надважкій вазі Чжан Чжілей (26-1-1, 21 КО) розповів, як він ставиться до того, що Ентоні Джошуа (27-3, 24 KO) зустрінеться з колишньою суперзіркою UFC Франсісом Нганну.

«Я не можу сказати, що я розчарований, це питання особистого вибору, у Джошуа є свій особистий вибір. Якщо ви подивитеся на Нганну, він прийшов у спорт і має рекорд 0-1. Він – дійна корова. Якби я бився з Нганну, я б заробив купу грошей. Що таке бокс – бізнес чи змагальний спорт, ось у чому питання.

Насправді я ніколи не думав, що бій між мною та Ентоні відбудеться. Якщо Джошуа вважає, що в нього лише 40% шансів перемогти мене, то цього не станеться. Я навіть не думаю, що в його голові це 60 на 40. Едді Хірн не дозволить йому битися зі мною. Це занадто великий ризик.

Коли я підписав контракт із Matchroom пару років тому, це була одна з тих розмов, які ми вели. Моя команда прилетіла до Лондона, щоб поговорити про це, але минуло вже багато років, і це так і не було реалізовано. Вони знають, як уникнути всіх ризиків. Саме так Хірн і працює як промоутер, він будує те, що хоче побудувати. Я вважаю, що вони успішно уникли всіх ризиків, але я не знаю, чи відбудеться цей бій у майбутньому, вони просто продовжуватимуть використовувати моє ім'я, щоб створити те, що вони хочуть створити», – сказав Чжан Чжілей.

Зазначимо, що бій Джошуа – Нганну призначений на 8 березня.

Оцініть матеріал
(54)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.