Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 07 сiчня 2024, 15:04
3027
5

Колишній чемпіон світу назвав ключові відмінності між Вайлдером і Джошуа

Пол Маліньяджі впевнений, що рівень мотивації у боксерів різний

| Оновлено 07 сiчня 2024, 15:04
3027
5
Колишній чемпіон світу назвав ключові відмінності між Вайлдером і Джошуа
Getty Images/Global Images Ukraine. Деонтей Вайлдер (праворуч)

Колишній чемпіон світу в двох вагових категоріях і відомий аналітик боксу Пол Маліньяджі (36-8, 7 KO) докладно описав різницю між невдалим виступом Деонтея Вайлдера та поєдинками Ентоні Джошуа проти Джермейна Франкліна та Роберта Хеленіуса на початку року, щоб зрозуміти, чому програш Вайлдера Джозефу Паркеру справив такий згубний вплив.

«Знаєте, що сталося з Джошуа? Навіть якщо він не виглядав психологічно міцним, ви могли бачити, що він намагається досягти цього, у цьому різниця між ним і Вайлдером.

Він був активний, він працював над цим, було видно, що він хоче стати кращим, але в нього не виходить. Видно, що це його засмучує, тому що він повертається і продовжує працювати ще старанніше, і до бою з Валліном він підійшов у відмінній формі.

Вайлдер просто був не в собі, він давно не бився, а потім з'явився, відклав яйце в Саудівській Аравії і дав інтерв'ю після бою, з якого зрозуміло, що йому все одно», – сказав Маліньяджі.

Зазначимо, що Вайлдер (43-3-1, 42 KO) програв Паркеру (34-3, 23 KO) одноголосним рішенням суддів (111-118, 110-118, 108-120).

Оцініть матеріал
(16)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Сміх
Ключова відміність - що Ентоні боксер. А Уайлдер має лиш удар як копитом та звірячу лють. На технарях удар перестав проходити і це дуже підірвало "звіра". Одна справа, отримати в табло як в бою з Ортізом і вкладатися на 100% щоб відбитися. А інша справа бути битим як щеня, щоб ти не робив.
Можу тут похвалити відмінну роботу промоутерів Бомбера. 50% успішності його карєри на них.