Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
19592
4

Леннокс Льюїс назвав ідеального суперника для Джошуа

Легендарний чемпіон упевнений, що Ентоні потрібно битися лише з найкращими

Леннокс Льюїс назвав ідеального суперника для Джошуа
boxing-social.com. Ентоні Джошуа та Леннокс Льюїс

Колишній чемпіон світу в надважкому дивізіоні Леннокс Льюїс розкритикував команду Ентоні Джошуа за підбір суперників.

«Цей останній хлопець [Отто Валлін], я не знаю, як ви вибираєте собі суперників. Джошуа спарингував із ним і переміг його, тож він знав, що той із себе представляє, і Ентоні переміг його як аматора. Команда Ей Джея каже, що це той хлопець, з яким Джошуа повинен битися. Ні, це не той хлопець, з яким ти повинен битися, тому що ти не отримаєш поваги, б'ючись із такими суперниками.

Джошуа потрібно битися з хлопцями, про яких люди можуть сказати: «Це хороший боєць. Ти знову на вершині». А не з хлопцем, який нічого не показує, не викидає удари і опускається до ударів по корпусу. Для мене в цьому немає нічого хорошого. Це помилкова впевненість. Будь-хто може побити цих хлопців і нокаутувати їх, але це нічого не дасть тобі. Виграш – це коли ти перемагаєш.

Будь завойовником, переможи Чжана Чжілея, який переміг твого колегу, англійця Джо Джойса. Єдине нове ім'я – Франк Санчес, це хороший бій для нього.

Проблема в тому, що Джошуа боксуватиме з хлопцями, які йдуть угору, але його головні конкуренти в боротьбі за авторитет – Ф'юрі та Чжан. Для мене бокс із хлопцями, які піднімалися, коли я був там, був не потрібен. Мені потрібні були хлопці, в яких я міг би вчепитися зубами, хлопці, які могли б мене кудись привести. Зараз Джошуа, по суті, чекає свого шансу», – сказав Льюїс.

Зазначимо, що Валлін достроково програв Джошуа в п'ятому раунді.

Оцініть матеріал
(127)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Aries2005
... і чому ж Льюіс не вчепився зубами в Кличко, і не захотів дати йому другий бій? Відповідь одна - злякався. Хоча боксер він був дуже хороший.
Aries2005
Льюіс співає дифірамби Фьюрі лише тому, що той його співвітчизник, не більше. Він чудово розуміє, що перемогти Усика в циганки мало шансів. Хотілося б ще побачити бій між Джошем і Усиком, але, скоріше за все, його вже не буде
andre_lui
Джилея Джошуа бив на олімпіаді. Китаєць нехай з хорватом б'ється, а вже потім з Джошуа. Джойс побив Паркера, Паркер Вайлдера, Джилей Джойса, Хргович Джилея