Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 05 сiчня 2024, 12:19
1166
0

Ексчемпіон світу Джойс поділився амбітними планами

Боксер-суперважковаговик заявив про відновлення

| Оновлено 05 сiчня 2024, 12:19
1166
0
Ексчемпіон світу Джойс поділився амбітними планами
Getty Images/Global Images Ukraine. Джо Джойс (праворуч)

Колишній тимчасовий чемпіон світу за версією WBO в хевівейті Джо Джойс розповів, що відновився і 8 січня відкриває тренувальний табір. Готуватися 36-річний ірландець буде до невідомого суперника, оскільки його команда продовжує пошук суперників.

«Минув час після моєї поразки від Чжана, і я дивлюся вперед. Я планую повернутися на ринг у березні для більш легкого бою, а потім, якщо я виграю, то проведу великі бої у важкій вазі.

Я б бився з будь-яким із них: Деніелем Дюбуа, Ентоні Джошуа, Деонтеєм Вайлдером і Джозефом Паркером. У наші дні відбувається багато цікавих боїв, особливо з урахуванням того, що відбувається в Саудівській Аравії. Але мені потрібно освоїтися, знову виграти, а потім вирушити на велике випробування.

Офіційно табір розпочнеться 8 січня і з невеликими змінами в команді. Я проведу табір в Англії, його очолить Стів Бротон. Можливо, буде ще один тренер із фізичної підготовки. Думаю, цього року в мене буде два або три бої», – заявив Джойс.

Джойс зазнав двох поспіль поразок від китайця Чжана Чжілея. У квітні 2023 року Джо втратив титул тимчасового чемпіона WBO, а потім у вересні програв нокаутом у реванші.

Раніше промоутер Джойса закликав боксера задуматися про завершення кар'єри.

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.