Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
1844
2

Джефф МЕЙВЕЗЕР: «Тайсон Ф'юрі знає, як перемогти Усика»

Американський тренер поділився думкою про найочікуваніший поєдинок 2024 року

Джефф МЕЙВЕЗЕР: «Тайсон Ф'юрі знає, як перемогти Усика»
Getty Images/Global Images Ukraine

Американський тренер Джефф Мейвезер поділився думкою про найочікуваніший поєдинок 2024 року між Тайсоном Ф'юрі та Олександром Усиком:

«Я все ще обираю Ф'юрі як фаворита поєдинку проти Усика. Тому що Усик – це крузер, а не супертяж, він просто набрав форму. Ф'юрі все ще знає, як перемогти його. Можливо, Тайсон був не в найкращій формі в поєдинку проти Нганну. Через це він мав поганий вигляд, і це шкодить його репутації».

Нагадаємо, поєдинок за звання абсолютного чемпіона світу з боксу у надважкій вазі між британцем Тайсоном Ф'юрі та українцем Олександром Усиком відбудеться 17 лютого 2024 року. Місцем проведення найбільш очікуваного бою останніх років стане Саудівська Аравія.

Оцініть матеріал
(11)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
GloryUkraine
Тайсон не технарь. Єдиний його план перемогти Усіка це клінчувати, виснажити фізично, задавити масою. Тримати на дистанції не вийде, Усік все-одно розірве дистанцію. Біда Тайсона в тому, що Усік навіть в своїй рідній категорії не клінчував і клінч у Фьюрі може пройти раз-два, а далі Усік внесе корективи.😊
Aries2005
Та все він знає) От тільки не знає, як і цього разу зіскочити від бою, воно ж розуміє, що вже через півтора місяця лишиться без того єдиного пояса, якщо бій все ж  таки буде.