Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 31 грудня 2023, 01:43
2168
4

Отто ВАЛЛІН: «Бій із Джошуа був набагато важчим, ніж із Ф'юрі»

Шведський суперважковаговик розповів, чому так легко програв Ентоні

| Оновлено 31 грудня 2023, 01:43
2168
4
Отто ВАЛЛІН: «Бій із Джошуа був набагато важчим, ніж із Ф'юрі»
Getty Images/Global Images Ukraine. Отто Валлін

33-річний шведський суперважковаговик Отто Валлін (26-2, 14 KO) порівняв свої бої з Ентоні Джошуа (27-3, 24 KO) з Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 KO).

«У мене все добре. Звичайно ж, я розчарований тим, що програв бій Джошуа, але це життя. Часом ти перемагаєш, а часом програєш. Так що я намагаюся рухатися далі. Перед боєм я почувався добре, був упевнений у собі. Я думав, що в мене є хороші шанси на перемогу. Природно, я поставився до нього дуже серйозно. Я знаю, що він один із найкращих у нашій вазі.

У мене дійсно немає жодних виправдань. Я думаю, що він просто виявився кращим. Джошуа дуже добре виступив, здорово використовував свій розмах рук, влучав по мені хорошими ударами. Так, він просто був кращим.

Він влучав по мені хорошими ударами по корпусу. Звичайно, я завжди готовий до цього, але думаю, що у них був хороший план на бій. Я не дивився поєдинок, але Джошуа здавався дуже хорошим бійцем. Безумовно, цей бій був набагато важчим, ніж із Ф'юрі. Він виступив дуже добре. Можливо, Джошуа знайшов своє місце із Беном Девісоном», – сказав Валлін в інтерв'ю YouTube-каналу Boxing News.

Зазначимо, що Валлін достроково програв Джошуа в п'ятому раунді. Отто бився з Ф'юрі 2019 року, програвши одноголосним рішенням суддів (110-118, 111-117, 112-116). Той поєдинок запам'ятався жахливим розсіченням у британця.

Оцініть матеріал
(10)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Aries2005
Теж вважаю, що Джошуа більш якісний боксер, ніж та циганка