Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

НБА
| Оновлено 27 грудня 2023, 13:10
2967
6

Бостон може обміняти Святослава Михайлюка

Український захисник може змінити клуб

| Оновлено 27 грудня 2023, 13:10
2967
6
Бостон може обміняти Святослава Михайлюка
Getty Images/Global Images Ukraine. Cвятослав Михайлюк

«Бостон Селтікс» можуть обміняти атакувального захисника Святослава Михайлюка в «Юту Джаз». Повідомляється, що «Бостон» хоче отримати центрового «джазменів» Келлі Оліника і щоб уникнути виплати податку на розкіш, доведеться відправити в «Юту» декількох гравців.

Головними претендентами на обмін називають Люка Корнета, Ошея Бріссетта, Святослава Михайлюка, Делано Бентона і Джордана Волша. Зазначимо, що контракти Михайлюка і Бентона не є гарантованими до 10 січня, тому «Бостону» треба або здійснити обмін до цієї дати, або гарантувати контракти.

Святослав Михайлюк у нинішньому сезоні НБА провів 11 матчів, у середньому набираючи 1,6 очка, 0,8 підбирання і 0,4 передачі за 7:34 на майданчику.

Оцініть матеріал
(14)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
anacreon
Уже і тут награвся? Той факт, що Михайлюк, будучи таким посереднмі гравцем по рівню НБА - примудряється до цих пір якось там чіплятися за контракти і хтось його підбирає - це просто геніально з його боку і його менеджмента. Чи хто це прокручує.Цікаво, чи є там якась статистика по переходам гравців у різні клуби.
До 26 років Михайлюк встиг пограти в:Лейкрес 
Детройт 
Оклахома
Торонто
Нью-Йорк
Шарлот
Бостон
Це 7 клубів. Юта стане восьмою. Сподіваюсь, що він збирає всі свої клубні футболки для приколу. Став маленькою частиною кожного клубу.
anacreon
Михайлюку не вистачає наглості і впевненості. Він постійно весь бігає якийсь зашуганий і сором'язливий. Напевно характер такий. Треба агресії і наглості. Продавлювати, боротися, штовхатися. А не бігати з заляканим видом. 
Falko
Вони хочуть обміняти українця на українця, Михайлюка на Оліника? ) Власне, Келі не зовсім центр, швидше, навіть четвірка.