Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 24 грудня 2023, 16:21
6893
4

Ентоні ДЖОШУА: «Я міг би розірвати Вайлдера прямо зараз»

Британець прокоментував свою перемогу над Отто Валліном

| Оновлено 24 грудня 2023, 16:21
6893
4
Ентоні ДЖОШУА: «Я міг би розірвати Вайлдера прямо зараз»

Британський суперважковаговик Ентоні Джошуа прокоментував свою дострокову перемогу над шведом Отто Валліном, а також розповів про свої плани. Крім того, Джошуа згадав поразку свого потенційного суперника Деонтея Вайлдера новозеландцю Джозефу Паркеру.

«Я не можу оцінити свою гру. Я залишу це своїй команді.

Повернення колишнього Джошуа? Просто ще один бій. Я поважаю Отто. Не стільки повторний бій, просто ще один день в офісі. Перемога будь-яким способом. Як Отто, ти хочеш зробити все можливе, щоб перемогти. Це все, що я хочу.

Я дивився на список суперважковаговиків, які були сьогодні. Я думав, що Отто бився з Паркером, збирався битися з Міллером.

Отто — справжній воїн. Кут відіграє величезну роль, щоб їхній боєць міг жити, щоб битися ще один день. Я талановитий боєць, і я використовую свій дар. Я шукаю величі. Бен Девісон — чудове доповнення до моєї мети. Я впевнений, що ви можете це побачити сьогодні.

Поразка Вайлдера? Я не дивився. Я просто зосередився на собі. Я знаю, наскільки це було для мене важливо. Я чув, що Деонтей програв. Ну і що? Він повернеться. Я міг би розірвати його прямо зараз, але я збираюся піднятися вище.

Подивіться на Дюбуа сьогодні ввечері, ви можете повернутися. Якщо Вайлдер хотітиме, він може повернутися. Я впевнений, що всі все ще хочуть побачити цей мій бій проти нього.

Стати триразовим чемпіоном? Це було б чудово. Кожен бій веде до кінцевого пункту призначення. Продовжуйте молитися та наполегливо працювати. Я повинен залишатися зосередженим, тому що я в дорозі, і це важко.

У нас є більші амбіції. Як я сказав Луї Теру, ми не святкуємо, коли виграємо ці бої, ми святкуємо, коли виграємо титули», – сказав Джошуа.

Сергій Рип'юк Джерело: BBC
Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
AndiM
Якийсь брєдовий набір слів, напевно все ж таки пропустив пару ударів в голову 
BARA.bass
Джошуа прогрессирует с каждым боем, он прибавляет в технике. Уайлдер это просто мешок, который надеялся на 1 удар, но Паркер был ближе к тому чтобы нокаутировать Уайлдера, тупо односторонний бой, я бы вообще не 1 раунда не дал бы нигеру.