Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
1055
0

Батько Ф'юрі розповів, чи буде його син битися з Джошуа

Джон Ф'юрі назвав умови для проведення цього поєдинку

Батько Ф'юрі розповів, чи буде його син битися з Джошуа
boxing-social.com. Тайсон Ф'юрі та Ентоні Джошуа

Джон Ф'юрі, батько володаря пояса WBC у надважкій вазі Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 КО), розповів, що бій його сина з ексчемпіоном Ентоні Джошуа (26-3, 23 KO) малоймовірний.

«У Ей Джея є свої проблеми. Це буде як у випадку з Ленноксом Льюїсом і Ріддіком Боу – бій, який так і не відбувся. Джошуа потрібно пройти через бій із Валліном, а потім він битиметься з Вайлдером, тож йому доведеться підкорити два Еверести, перш ніж він дістанеться до Тайсона. Зрештою, у нього був шанс, чи не так? І вони його профукали. Все, що сталося, це поставило Ей Джея в слизьку ситуацію. Обидва бої – не прохідні, він може бути переможений. У нього є всі шанси програти Валліну.

Шанс втрачено. Тільки якщо Ей Джей не продовжить перемагати, не пройде Валліна, не поб'є Вайлдера, а Тайсон при цьому буде абсолютним чемпіоном. Вгадайте, що? Тоді гра продовжиться. Найбільший бій, який коли-небудь прикрашав телеекран. Це те, про що мріють, чи не так? Я б не хотів нічого кращого. Я думаю, що цей бій ніколи не матиме аналогів», – сказав Джон Ф'юрі.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.