Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Футзал. Збірна України
| Оновлено 20 грудня 2023, 07:21
4113
0

Тренер збірної Бельгії: «Знали, що нам буде дуже важко проти України»

Карім Бачар – про матч проти збірної України

| Оновлено 20 грудня 2023, 07:21
4113
0
Тренер збірної Бельгії: «Знали, що нам буде дуже важко проти України»
Youtube (АФУ). Карім Бачар

Головний тренер збірної Бельгії з футзалу Карім Бачар підбив підсумки матчу кваліфікації ЧС-2024 проти команди України.

— Ваша команда прибула на кілька днів раніше, щоб краще підготуватися до цього матчу. Проте чого Бельгії не вистачило для позитивного результату?

— Так, звісно. Ми знали, що ми гратимемо проти однієї з найкращих футзальних команд у Європі та навіть у світі. Тож ми знали, що буде складно. Україна - дуже хороша команда. Я вважаю в нас було багато нагод, можливостей також забивати голи, проте оборона України в першому таймі, вони дуже добре показали себе. Рахунок вже тоді був 5:0. Другий тайм ми грали дещо краще, ми були кращими в грі. При рахунку 7:2 ми спробували грати з п'ятим польовим і отримали 8:2. Коли ми намагались заходити у третю третину, нам було дуже важко. Ми грали проти професіоналів, коли самі є аматорами. Гравці в нашій команді тренуються лише двічі на тиждень у своїх клубах, тож ми ще перед грою знали, що нам буде дуже важко проти України.

— Хто був кращим гравцем у цьому матчі?

— Найкращим гравцем? Насправді якби я мав обирати одного найкращого, я б не вибрав. Проте кращою командою назву Україну. Я не можу вибрати когось одного найкращого, тому що пам'ятаю ще з попереднього матчу проти України у нас вдома — вони хороша команда, вся команда. Також голкіпери, особливо другий воротар, який вийшов у другому таймі. Він зіграв дійсно добре. Все ж, я виберу цілу команду, а не гравця.

— Яка команда, на вашу думку, посяде першу сходинку в групі B?

— Якщо говорите про те, що я бачив сьогодні, то це Україна, але вам буде дуже важко проти Польщі. Я вважаю, фізично поляки досить сильні. Отже, загалом я вважаю, що це буде дуже складна гра, проте з досвідом та якостями, які є в України, на папері фаворитом є Україна.

Нагадаємо, що збірна України обіграла команду Бельгії з рахунком 8:2.

Оцініть матеріал
(21)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.