Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Міжнародні турніри
| Оновлено 16 грудня 2023, 12:27
27127
6

Знову розгромили Бельгію. Україна забила вісім голів у грі відбору до ЧС

Шанси на перше місце у групі залишаються

| Оновлено 16 грудня 2023, 12:27
27127
6
Знову розгромили Бельгію. Україна забила вісім голів у грі відбору до ЧС
АФУ

Нагадаємо, що з кожної групи в еліт-раунді відбору на чемпіонат світу вийде переможець, а також чотири кращі другі команди – в плей-оф. Щоб мати шанси на перше місце, «синьо-жовтим» потрібно було вигравати два матчі, що залишилися.

Будемо відверті – ніхто не вважав, що з бельгійцями, явним аутсайдерами, будуть проблеми. Ще свіжа в пам'яті була перемога над ними з рахунком 10:2.Тому Корсун, Шотурма і компанія впевнено навалилися на бельгійські ворота, запресингувавши опонентів. Ті трохи опиралися, але врешті-решт посипалися і почали пропускати голи.

Їх вдалося українцям забити цілих вісім. Пропустили два, причому почали пропускати вже тоді, коли рахунок був 7:0 і можна було розслабитися. Проте останнє слово все одно залишилося за «синьо-жовтими», Фаренюк підловив Бельгію на невдалій грі з п'ятим польовим.

8:2 – тепер треба обов'язково перемагати Польщу для гарантованого виходу на чемпіонат світу. Гра відбудеться 20 грудня.

Відбір на ЧС-2024 з футзалу. Еліт-раунд. 5 тур

Україна – Бельгія – 8:2

Корсун, 3, 11, 15, Педяш, 6, 27, Шотурма, 20, Сірий, 28, Фаренюк, 40 – Ваді, 29, Раху, 36

Сабабті, 16

На 28 хвилині Ель-Фекірі (Бельгія) не забив пенальті (воротар).

Україна: Савенко, Швед, Жук, Корсун, Шотурма - Сухов, Сірий, Чернявський, Абакшин, Фаренюк, Семенченко, Педяш, Зварич, Завертаний.

Бельгія: Вранкен, Раху, Ах. Сабабті, Грелло, Гісланді - Ідріссі, Аб. Сабабті, Аднан, Ламсайя, Ель-Факірі, Ваді, Дабі-Реда, Вандерхейден, Вален.

Арена ім. Іштвана Палффі (Береттьоуйфалу, Угорщина)

УКРАЇНА - БЕЛЬГІЯ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(120)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 6
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
suforza1921
Після цього матчу і перемоги поляків у паралельному матчі, ми на 99% забезпечили собі як мінімум плей-офф. Це при тому, що італійці після сьогоднішньої поразки від Словенії мають досить примарні шанси навіть на друге місце і на попадання в той самий плей-офф. Але нащо нам той плей-офф? Треба брати реванш у поляків за прикру поразку у першому очному матчі і виходити на ЧС з першого місця.
Vitason
Треба обігрувати Польщу, наші сильніші,але якось тяжко цей відбір для них втратили багато очок,але ще все можна виправити, потрібно виграти у Польщі і тоді ми виходимо на чемпіонат світу!!
Хосе Карерас
Чотири кращі команди 2місце грають плей-оф а не проходять!Від Європи на ЧС буде 7 команд!
Выталкиватель парашутистов
То, что наши горе-журналисты не разбираются в футболе. это мы и так знаем. а в футзале - тем более... Регламент прочитать для них - проблема , для этого надо пару институтов закончить... Если наши не обыграют поляков, то через плей-офф на ЧМ не попадут, могу поспорить на любые деньги....