Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 10 грудня 2023, 18:25
372
0

Тетяна ПОЛЯК: «Можливо, невпевненість в собі зіграла з нами погану гру»

Ліва півсередня збірної України – про матч проти команди Аргентини

| Оновлено 10 грудня 2023, 18:25
372
0
Тетяна ПОЛЯК: «Можливо, невпевненість в собі зіграла з нами погану гру»
Getty Images/Global Images Ukraine. Тетяна Поляк

Ліва півсередня збірної України з гандболу Тетяна Поляк поділилась думками після третього матчу основного раунду чемпіонату світу 2023 проти команди Аргентини.

– Насамперед хочу вибачитись за всю команду, за те що ми підвели вболівальників. Всі в нас вірили. В захисті сам на сам вони нас обігрували, ми не могли впоратись, тому вони забивали. В нас реалізація була погана, тому так вийшло.

– Реалізація – це якось можна пояснити? Це хвилювання?

– Можливо, невпевненість в собі зіграла з нами погану гру, тому що принципі були позиції сам на сам, не забивали. Але, можливо, невпевненість, не вірили в себе і так вийшло, що воротар все просто зловила. Кураж, і просто ловила все можливе і неможливе.

– Це дуже болісний, але, як всі кажуть, вагомий досвід. Який це досвід? Що ми маємо взяти і якою далі має бути мотивація?

– Для нас неоціненний досвід. Це просто такі шалені матчі, ніколи таких матчів не було в кар'єрі в наших дівчат. Таких ігор ніде нема, як на чемпіонаті світу. Для нас це вперше, можливо не так хотілось, так як ми готувалися, і багато в нас було помилок, багато невпевненості в собі. Ми будемо працювати та хочемо щоби нас надалі підтримували наші вболівальники. Вірте в нас, ми постараємося вас не підводити. В нас ще відбір на чемпіонат Європи, який ми повинні пройти, повинні вийти. Тому є багато роботи попереду і ні в якому разі не зупинятися, а працювати далі.

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.