Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
5337
2

«Усе може трапитися». Вайлдер зробив прогноз на бій Усик – Ф'юрі

Американський боксер не бачить явного фаворита

«Усе може трапитися». Вайлдер зробив прогноз на бій Усик – Ф'юрі
Getty Images/Global Images Ukraine. Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик

Колишній чемпіон світу за версією WBC Деонтей Вайлдер (43-2-1-1, 42 KO) висловився щодо майбутнього бою між володарем пояса WBC у хевівейті Тайсоном Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) та чемпіоном WBA, WBO, IBO і IBF Олександром Усиком (21-0, 14 КО).

«Це бій 50 на 50, усе може трапитися. Люди дивляться на габарити Ф'юрі як на головну перевагу, але це нічого не значить, тому що Усик може зайняти низьку стійку, а оскільки Ф'юрі дуже високий, йому буде складно щось із цим зробити.

Якщо Усик зможе швидко зближуватися і відходити, я відчуваю, що швидкість може стати основним фактором. Для мене це 50 на 50, і я радий, що це нарешті станеться, і ми отримаємо всі пояси в одному місці.

Мені буде легше битися за об'єднання цих поясів, мені не доведеться битися з різними чемпіонами і змушувати чемпіонів тікати через те, що вони бачили, що я зробив з останнім суперником», – сказав Вайлдер.

Бій відбудеться 17 лютого 2024 року в Ер-Ріяді (Саудівська Аравія).

Оцініть матеріал
(42)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 2
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Василь Гаранджа
Скромний такий чоловік 😄
Ruslan5050
Циган з цього скромняги відбивну двічі робив, так, що з ушей юшка текла...І я вислолю свою, суб'єктивну, думку...Якщо брати сучасних боксерів на піку форми - Ф'юрі найсильніший з них...Друге діло, що він до бою з деякими суперниками неготується належним чином (Валлін, Нгану і тд.)...