Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 05 грудня 2023, 22:39
1812
1

Гамбург – Прометей. Прогноз і анонс на матч Єврокубка

Матч, в якому українському клубу не можна втратити перемогу

| Оновлено 05 грудня 2023, 22:39
1812
1
Гамбург – Прометей. Прогноз і анонс на матч Єврокубка
БК Прометей

Зустріч «Гамбург» – «Прометей» відбудеться у вівторок, 5 грудня, в Німеччині. Початок поєдинку о 20.30 за київським часом.

У регулярному чемпіонаті Кубка Європи 2023/2024 пройдено половину дистанції. І вже цього тижня візьме свій старт друге коло групового турніру. Для «Прометея» воно розпочнеться з виїзної гри, а протистояти підопічним Ронена Гінзбурга буде клуб «Гамбург Тауерс», який є одним із аутсайдерів групи А.

Представники найбільшого портового міста Німеччини цьогорічний сезон у другому за статусом єврокубковому турнірі проводять відверто погано. За дев'ять турів команда здобула лише одну перемогу і, хоча суто математично «Гамбург» ще не втратив шансів на плей-оф, вже зрозуміло, що продовжити боротьбу в постсезоні підопічним 35-річного наставника Бенкі Барлошкі допоможе лише величезне спортивне диво. Окрім результатів, розчаровує і гра німецького клубу. У восьми програних поєдинках лише один раз (у протистоянні з «Лондон Лайонс») представники Бундесліги не відстали від суперника більше ніж на десять очок, тоді як майже у всіх інших поєдинках фіксувалися розгроми. Єдиною світлою плямою в турнірі для «Гамбурга» поки що залишається вікторія над таким же аутсайдером «Цедевітою Олімпією» в сьомому турі.

Наведемо результати всіх матчів німецького клубу в Кубку Європи 2023/2024:

4 жовтня. «Прометей» (Україна) – «Гамбург» (Німеччина) – 97:77

10 жовтня. «Гамбург» (Німеччина) – «Лондон Лайонс» (Великобританія) – 94:100

18 жовтня. «Гамбург» (Німеччина) – «Париж» (Франція) – 69:105

24 жовтня. «Гамбург» (Німеччина) – «Хапоель Тель-Авів» (Ізраїль) – 72:111

31 жовтня. «Ховентут» (Іспанія) – «Гамбург» (Німеччина) – 108:76

8 ноября. «Бешикташ» (Туреччина) – «Гамбург» (Німеччина) – 90:78

15 ноября. «Цедевіта Олімпія» (Словенія) – «Гамбург» (Німеччина) – 83:86

21 ноября. «Гамбург» (Німеччина) – «Вулвз» (Литва) – 71:84

28 ноября. «Венеція» (Італія) – «Гамбург» (Німеччина) – 94:77

Набагато краще найближчий опонент «Прометея» виступає у внутрішньому чемпіонаті. Після десяти зіграних матчів у рамках німецької Бундесліги «Гамбург» має показник у шість перемог та чотири поразки і на даний момент посідає сьоме місце в турнірній таблиці. Але варто визнати, що з більшою частиною найсильніших команд німецького баскетболу «Гамбург» ще не зіграв.

Формально домашнім поєдинком з німецьким клубом підопічні Ронена Гінзбурга відкривали для себе нинішній сезон Кубка Європи. І в цій зустрічі, яка відбулася четвертого жовтня, «титани» не зазнали великих проблем із представником Бундесліги. Вже першу чверть український клуб завершив з комфортною двадцятиочковою перевагою – 35:15 і після цього легко довів справу до перемоги. Фінальна сирена зафіксувала на табло цифри – 97:77 на користь слобожанського клубу. Найрезультативнішим у тому поєдинку в складі «Прометея» став американець Маркус Кін (19 очок), який вже залишив клуб. У ростері «Гамбурга» відзначився американський захисник Алжамі Дархем, який набрав 15 пунктів.

Порівняно із попереднім поєдинком проти представника Бундесліги «Прометей» виглядатиме зовсім іншим колективом. Любителі баскетболу добре знайомі з кадровими змінами «титанів» як на вхід, так і на вихід. А станом на зараз в Німеччині очікується дебют у Кубку Європи 2023/2024 для Джіана Клавелла та Дениса Лукашова, які минулої суботи вже виходили на паркет у майці слобожанського клубу та допомогли йому впевнено обіграти естонський «Тарту» – 93:71.

У поєдинку з «Гамбургом» підопічні Ронена Гінзбурга просто не можуть дозволити собі осічку. Сам німецький клуб уже мало на що претендує, але, враховуючи величезну щільність у турнірній таблиці, втрата переможного результату в грі з аутсайдером може дати прямим конкурентам українського колективу дуже велику фору в боротьбі за плей-оф, яку «титани» можуть і не встигнути відіграти до закінчення групового етапу. Тож до цього поєдинку «Прометею» необхідно буде підійти з усією відповідальністю та не допустити для себе негативного результату.

Прогноз Sport.ua: перемога «Прометея»

Оцініть матеріал
(6)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коуч воротарів Реала назвав Анчелотті кіпера, який має зіграти у фіналі ЛЧ
Футбол | 11 травня 2024, 12:28 5
Коуч воротарів Реала назвав Анчелотті кіпера, який має зіграти у фіналі ЛЧ

Луїс Льопіс вважає, якщо Куртуа набере свою найкращу форму – то він повинен грати

Ломаченко нокаутував Камбососа у 11-му раунді та став чемпіоном світу IBF
Бокс | 12 травня 2024, 08:15 93
Ломаченко нокаутував Камбососа у 11-му раунді та став чемпіоном світу IBF

В австралійському Перті відбулося шоу за участю українського боксера

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
BallsToTheWall
В Гамбурге думают иначе.