Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна. Прем'єр Ліга
| Оновлено 29 березня 2024, 13:05
2571
4

Матч ЛНЗ – Минай перенесено на весну. Динамо відмовилося дати свій стадіон

На стадіоні в Черкасах немає підігріву

| Оновлено 29 березня 2024, 13:05
2571
4
Матч ЛНЗ – Минай перенесено на весну. Динамо відмовилося дати свій стадіон
УПЛ

Поєдинок 17-го туру УПЛ між черкаським ЛНЗ та закарпатським «Минаєм», який мав відбутися 9 грудня, перенесено на весняну частину сезону.

Таке рішення було прийнято за взаємною згодою команд, оскільки стадіон у Черкасах не має підігріву, відповідно, за мінусової температури грати там травмонебезпечно.

За інформацією журналіста Володимира Звєрова, керівництво ЛНЗ зверталося до київського «Динамо», щоб зіграти матч із «Минаєм» у столиці на стадіоні імені Валерія Лобановського, але отримало відмову.

«Вони звернулися із питанням, чи можуть вони зіграти матч проти «Миная» 9 грудня. На що «Динамо» відповіло, що у них 7-го числа матч із «Металістом 1925» року, а 11-го – гра з «Оболонню». Що станеться із полем? Будь-який стадіон, але тільки не «Динамо» зі зрозумілих причин. Після цього ЛНЗ домовився з «Минаєм» про перенесення матчу на весну», – розповів Звєров у власній авторській програмі на YouTube-каналі «Профутбол Digital».

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 4
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
AndiM
Виходить на всю країну тільки у Динамо стадіон з підігрівом та освітленням?
Falko
А що з Олімпійським? )
Phantom
Добре, а що з резервним стадіоном ЛНЗ? Доречі на стадіоні з Кривбасу також немає підігріву, і ще не відомо де відбудеться матч 9 грудня Кривба - Зоря
DK1961
Судя по заголовку руководители сайта опять виноватыми считают Динамо?!? А ничего, что ОПГ УАФ (ясно как божий день) ЗА ВЗЯТКИ принимало в вышку клубы со стадионами без подогрева или освещения?!? Ребята, вы СВОЕЙ НЕЛЮБОВЬЮ К ДИНАМО прикрываете жуликов и коррупционеров украинского футбола?!? И считаете это нормальным?!?