Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 03 грудня 2023, 19:39
900
0

Віталій АНДРОНОВ: «Проти Казахстану – наш «матч життя»

Тренер збірної України з гандболу – про налаштування перед матчем проти збірної Казахстану

| Оновлено 03 грудня 2023, 19:39
900
0
Віталій АНДРОНОВ: «Проти Казахстану – наш «матч життя»
ФГУ. Віталій Андронов

Головний тренер збірної України з гандболу Віталій Андронов розповів про налаштування перед матчем проти збірної Казахстану в третьому турі групового етапу чемпіонату світу 2023.

«Налаштування на гру має не просто велике значення – це першочергово. Потрібна психологічна підготовка. Це стоїть на першому місці, адже це дуже важливий елемент в жіночому гандболі.

Налаштування на матч проти Казахстану у нас одне – нам потрібна перемога. Потрібно буде вийти на матч з цими думками. Як я вже десь чув, це наш «матч життя». На нього поставлено все. Тож нам треба перемагати. Неважливо, який буде рахунок. Нам потрібна перемога, а про якість та все інше ми будемо розмовляти після цього матчу.

Зараз ми більше займаємося відновленням, адже графік для нас дуже незвичний. Ми вперше в такому режимі. На зборах ми моделювали такі самі мікроцикли, але, все ж таки, відчувається втома. Тож зараз ми відновлювались.

На тренуванні 2 грудня після відновлення ми напрацьовували різні комбінації у нападі. Крім цього, розібрали захист суперника, у чому сильний Казахстан, які їхні слабкі сторони. Детально розібрали їхній напад», – сказав Андронов.

Нагадаємо, що матч збірних України та Казахстану відбудеться сьогодні, 3 грудня, і розпочнеться о 16:30 за київським часом.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.