Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 01 грудня 2023, 13:51
210
0

Ольга ПЕРЕДЕРІЙ: «Сподіваюсь, проти Іспанії покажемо інший гандбол»

Асистент головного тренера збірної України – про матчі проти збірної Бразилії та Іспанії

| Оновлено 01 грудня 2023, 13:51
210
0
Ольга ПЕРЕДЕРІЙ: «Сподіваюсь, проти Іспанії покажемо інший гандбол»
Youtube (ФГУ). Ольга Передерій

Асистент головного тренера збірної України Ольга Передерій поділилась думками після поразки від команди Бразилії та розповіла про підготовку до гри проти збірної Іспанії.

– Хочу зауважити, в Данії дуже класно. Все зроблено по плану. Дівчата висипаються, о 9:00 у нас був сніданок, о 10-й в нас був перегляд. Сьогодні, звичайно, перегляд в нас трішки був більший ніж завжди, тому що ми розбирали наші помилки, наш захист, наш напад. Потім в нас був обід, вільний час у дівчат і вечірнє тренування година 15, тому що більше не дають. Але це достатньо часу, щоб відпрацювати якісь мінуси.

– Висновки по грі проти Бразилії: 18 втрат було у збірної України у цьому матчі. З чим це пов'язано?

– Спочатку те, що ми не забили, і я вважаю, що дівчат це трішки вибило з колії. А потім вже, як знаєте, по накатаній. Напад не виходив, захист не виходив. Єдиний такий плюс – те, що нам Віка дуже допомогла, дякуємо їй. Але таке буває, це гандбол. Тому це перший наш матч в такому відповідальному чемпіонаті. Ми пропрацювали наші помилки, подивилися відео, на тренуванні сьогодні відпрацювали, тому, я сподіваюся, завтра буде інша команда і покажемо інший гандбол без 18 втрат.

– Як грає збірна Іспанії? На що Україні потрібно у своїй грі звернути увагу та в грі суперниць?

– Я роблю відеоперегляди, нарізки. Та перш за все проблема, не з ким ми граємо, не проти кого. Ми граємо і проти Німеччини, і проти Словаччини, і проти Бразилії. Проблема в наших головах, як кажуть. Тому я більш концентруюсь на наших дівчатах, звичайно. Але Іспанія –
це така по типу команда, як і Бразилія. Тому вони дуже швидкі, вони зіграні, дівчата рухаються, дуже класні воротарі. Думаю, Іспанія – це такий плюс-мінус рівень команди, як Бразилія, тому буде дуже тяжко. Але якщо ми зробимо аналіз наших помилок і вийдемо з іншим настроєм, то я думаю, що буде кращий результат. Я з дівчатами дуже багато говорю, дуже багато. Мені здається, я ніколи так не говорила з дівчатами, але це класний досвід. Такий досвід має бути. Звичайно, хотілось би його якомога менше, але це чемпіонат світу. Ми сюди потрапили і за це, я вважаю, також дівчата дуже великі молодці, що ми такий етап пройшли разом. Тому зараз в нас є ще багато часу, турнір дуже великий за часом. Тому в нас ще багато ігор і я думаю, що від гри до гри ми будемо зростати, будемо навчатися і до кінця виступів нашої збірної ми вийдемо на свій кращий рівень на чемпіонаті світу.

Нагадаємо, що збірна України поступилась команді Бразилії з рахунком 20:35. Зустріч зі збірною Іспанії відбудеться сьогодні, 1 грудня, та розпочнеться о 21:30 за київським часом.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Турнірна таблиця УПЛ. Яка ситуація перед Класіко між Шахтарем та Динамо
Футбол | 06 травня 2024, 06:30 1
Турнірна таблиця УПЛ. Яка ситуація перед Класіко між Шахтарем та Динамо

Гірники гарантували собі місце у кваліфікації Ліги чемпіонів

Дніпро-1 – Кривбас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України
Футбол | 06 травня 2024, 11:30 8
Дніпро-1 – Кривбас. Прогноз і анонс на матч чемпіонату України

У підопічних Юрія Максимова у разі перемоги ще збережуться шанси на бронзові нагороди

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.