Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 01 грудня 2023, 13:50
213
0

Вікторія САЛТАНЮК: «Думаю, що це тільки початок»

Воротар збірної України – про матч проти команди Бразилії та нагороду найкращому гравцю зустрічі

| Оновлено 01 грудня 2023, 13:50
213
0
Вікторія САЛТАНЮК: «Думаю, що це тільки початок»
ФГУ. Вікторія Салтанюк

Воротар збірної України з гандболу Вікторія Салтанюк поділилася емоціями після матчу проти команди Бразилії та отримання нагороди найкращому гравцю зустрічі у складі своєї команди.

«Це було неочікувано, отримати нагороду, але дуже приємно! Дякую спонсорам за такий приємний подарунок. Я також дякую тренерам за довіру. Я налаштовувалась на цей матч, як і завжди, на всі свої ігри, всі свої матчі. Грала впевнено, хоча, звісно, був мандраж – це чемпіонат світу. Є відповідальність на нас, хочеться своєю грою промовити, що ми не просто так сюди потрапили та ми можемо гідно захищати честь своєї країни.

Якщо говорити про стиль гри збірної Бразилії, то я можу порівняти їх з іспанками. Ми багато грали у кубках проти іспанських команд. Це схожі команди. Бразилійки не такі прості, вони нещодавно вибороли путівку на Олімпійські ігри. Ми розуміли, що нам буде нелегко. У першому таймі у нас були прогалини, але все одно ми намагались вгамувати свої емоції й відіграти спокійно на одному рівні, аби не відставати так сильно у рахунку. У другому таймі ми зіграли гірше у захисті, також не забили декілька своїх потрібних м’ячів. У Бразилії класні гравчині. Деякі з них грають у Лізі чемпіонів. У них суперкидки, всі відпрацьовані. Це гідна команда, гідний суперник.

Я думаю, що це тільки початок. Ми дали шанс пограти усім і наступні ігри будуть кращими. По-друге, це була наша перша гра, вперше ми вийшли на такій арені, був мандраж. У наступних іграх ми будемо краще з цим справлятись, покажемо гідний результат», – сказала Салтанюк.

Нагадаємо, що збірна України поступилася команді Бразилії з рахунком 20:35. Завтра, 1 грудня, українки зіграють свій наступний матч на чемпіонаті світу проти команди Іспанії.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.