Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 01 грудня 2023, 13:49
1255
1

Віталій АНДРОНОВ: «Сьогодні для нас такий холодний душ»

Головний тренер збірної України з гандболу – про поразку від Бразилії на старті чемпіонату світу

| Оновлено 01 грудня 2023, 13:49
1255
1
Віталій АНДРОНОВ: «Сьогодні для нас такий холодний душ»
ФГУ

Головний тренер збірної України з гандболу Віталій Андронов поділився думками після поразки від команди Бразилії на старті чемпіонату світу 2023 у Швеції, Данії та Норвегії.

«Аналізувати зараз поки важко. Але, все ж таки, відразу спадає на око, що ми зовсім не зіграли в нападі. Дуже багато зробили втрат, за які нас Бразилія одразу карала. Дуже багато передач в лінію непотрібних без атаки. У захисті — так само. Гра один в один у нас не вийшла. Було видно, що дівчата хвилювались, все ж таки, перша гра. Прийшли багато наших вболівальників. Хотіли зіграти краще. Сьогодні для нас це такий холодний душ. Але я думаю, ми зробимо висновки – будемо грати краще.

Я все одно хочу подякувати дівчатам. Вони молодці! Билися! Бразилія сьогодні показала, що таке команди топ-класу. Втім, я думаю, ми зробимо висновки та будемо додавати в наступних іграх.

Карина Соскида – молодець! Вийшла дівчина впевнена! Я дуже радий, що у неї вийшов такий дебют у збірній. Ще й на чемпіонаті світу. Молодчина. У нападі дуже гарно зіграла. У захисті трошки помилялась, але їй 18 років. Не кожен може грати на такому рівні, тому я її дуже вітаю. Я дуже за неї радий, що в неї все вийшло. Ми можемо тільки їй подякувати», – сказав Андронов.

Нагадаємо, що українки поступились бразилійкам з рахунком 20:35.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kamon
Против Испании будет ещё один холодный душ