Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
|
2157
0

Тарас ЛЕСЮК: «Мандраж перед естафетою? Звичайний старт»

Український біатлоніст – про майбутню гонку в Естерсунді

Тарас ЛЕСЮК: «Мандраж перед естафетою? Звичайний старт»
Getty Images/Global Images Ukraine. Тарас Лесюк

Український біатлоніст Тарас Лесюк розповів про попередні старти, а також оцінив власний рівень у нинішньому сезоні напередодні старту в естафеті в шведському Естерсунді.

«Остання естафета на Кубку світу була у Гохфільцені минулого року. Складна естафета, чесно кажучи: погодні умови були складні, сніг важкий, траса. Там, де накатано було, де спортсмени проїжджають – по одній траєкторії треба було їхати, а як виїжджаєш з неї, то свіжий сніг уповільнює твою швидкість. Дуже радий, що дали шанс спробувати допомогти команді, показати хороший результат. Я спробую зробити від себе все можливе, щоб виправдати сподівання тренерів та показати якомога кращий результат.

Перед естафетою важко зробити якусь стратегію. Бо в естафеті переді мною два етапи – може бути що завгодно. Може бути як хороша стрільба та швидкість, йти у лідерах, мати контакт, так само і втратити контакт з суперниками. Тож ближче до самого старту розумієш приблизно, які суперники, з ким доведеться по ходу гонки змагатися, та імпровізувати.

Мандраж? Звичайний старт. Таких стартів було досить багато, тож казати, що переживаю, неначе це дебютна гонка – немає такого. Просто налаштуватися, виконати свою роботу, віддати всі сили на трасі та зробити хорошу стрільбу», – сказав Лесюк.

Гонка відбудеться у четвер, 30 листопада, о 16:20 за київським часом.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.