Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 29 листопада 2023, 12:43
200
0

Анастасія ОРЖАХОВСЬКА: «Почала дивитися на гандбол зовсім іншими очима»

Ліва півсередня київського «Спартака» – про перший виклик до збірної України

| Оновлено 29 листопада 2023, 12:43
200
0
Анастасія ОРЖАХОВСЬКА: «Почала дивитися на гандбол зовсім іншими очима»
ФГУ. Анастасия Оржахівська

Ліва півсередня київського «Спартака» Анастасія Оржаховська поділилась емоціями після першого збору з національної командою України.

«У мене зараз шалені емоції. Мені дуже приємно знаходиться тут, бути у збірній, у нас дуже хороший колектив. Всі підтримують одна одну. Мені є до чого прагнути. Я дуже хочу представляти свою країну в такі важкі часи. І, звісно, хочу забивати голи. Мене записали як ліву півсередню. Але я дивлюся з різних позицій — і ліворуч, і праворуч, і в центрі. Дивлюсь, як дівчата грають, намагаюсь запам’ятовувати комбінації. Тренери кажуть, що потрібно стежити, бути уважною, тож я стежу.

«Мені багато чого дала Наталія Станіславівна Пархоменко у психологічному плані. Я почала дивитися на гандбол зовсім іншими очима, більше думати головою, а не пробивати фізично. Намагаюсь грати з лінією, грати якось більш розумно. У цьому є зростання. У мене великі надії на нашу команду. Думаю, у нас все вийде», – розповіла Оржаховська.

Нагадаємо, що до фінальної заявки збірної України на чемпіонат світу 2023, який розпочинається сьогодні, 29 листопада, в Данії, Швеції та Норвегії, Анастасія Оржаховська не потрапила.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.