Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Кубок світу
| Оновлено 26 листопада 2023, 18:32
1602
1

Христина ДМИТРЕНКО: «Ходом сьогодні я задоволена»

Українська біатлоністка – про індивідуальну гонку в Естерсунді

| Оновлено 26 листопада 2023, 18:32
1602
1
Христина ДМИТРЕНКО: «Ходом сьогодні я задоволена»
Biathlon.com.ua. Христина Дмитренко

Українська біатлоністка Христина Дмитренко прокоментувала виступ в індивідуальній гонці на етапі Кубка світу в Естерсунді (43-тє місце):

«Ходом сьогодні була я задоволена, тому що мені вдалося розподілити сили по всій дистанції. Навіть трішки із запасом ішла, тому, думаю, на першому колі так багато програла. Але потім я вже зрозуміла, що можу триматися за суперницями, які сильніші за мене. Тому ходом я сьогодні задоволена. Можна було б навіть трішки жорсткіше працювати по трасі. Але це всього моя друга за життя індивідуальна гонка.

Стрільбою я сьогодні незадоволена, тому що лежачи зробила один мах зверху – це сама смикнула. А стоячи… Я прийшла на рубіж, на установку, вже підготувалася, коли побачила, що вона закрита. Я піднімаю руку, судді замешкалися… Я подумала, що дуже багато втрачаю часу і буде швидше, якщо я зараз розряджуся і перейду на іншу установку. Але коли я прийшла на іншу установку, мене почало трясти. Емоції… Я була готова відпрацювати на той момент, на той час, в оті 20 чи 30 секунд. А вже якась така метушня почалася в мене і один мах… Я сподіваюся, що зараз тренери підійдуть і що оцей час якось віднімуть у мене, який я втратила на рубежі.

Перевірку пройшла по повній: учора була фінішером, а сьогодні така ситуація на рубежі. Прикро, звичайно, бо це секунди. Я десь секунд 20 так точно втратила на рубежі. Плюс емоції на мене нахлинули, тому це дуже прикро, що так сталося.

Учора багато було вітань від друзів, родини, слова підтримки… Тому головне було вчора - не зануритися в ту атмосферу, що все «вау, круто». А треба розуміти, що в мене ще тільки початок і треба налаштуватися на кожну гонку, а свої емоції потрібно відкласти в далеку шухляду».

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Иван Качура
Гарний виступ, як для дебютного етапу в еліті. Головне набрати хід, а стрільба нікуди не дінеться. Гарний приклад для сестрички.