Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
3442
1

Холіфілд розповів, завдяки яким якостям зміг перемогти Майка Тайсона

Залізний Майк так і не зміг за два бої підібрати ключики до свого суперника

Холіфілд розповів, завдяки яким якостям зміг перемогти Майка Тайсона
Getty Images/Global Images Ukraine. Евандер Холіфілд та Майк Тайсон

Колишній абсолютний чемпіон світу у важкому та суперважкому дивізіоні американець Евандер Холіфілд згадав один із найепічніших поєдинків у своїй кар'єрі, проти Майка Тайсона, та розкрив секрет, за рахунок чого йому вдалося перемогти Залізного Майка.

Нагадаємо, боксери зустрічалися у рингу двічі. У 1996-му Евандер переміг нокаутом в 11-му раунді, а в 1997-му Тайсон був дискваліфікований після того, як у 3-му раунді відкусив шматок вуха супернику.

«Ми не спарингували до 1984-го. Майк вирубував усіх поспіль. Коли у нього з'явився свій спаринг-партнер, він відправляв того в нокаут кожного дня. Він запрошував людей до зали та відправляв їх спати.

Саме тоді я відзначив для себе все, в чому він був такий хороший. Йому не було рівних у роботі на скакалці та ударах по мішку. Все, що він робив, він робив чудово. Пам'ятаю, я дивився та думав: "Ого, чорт забирай, а він крутий". Але в боксі можна змусити суперника рухатися та отримати вигоду з того, в якому напрямку він зробив цей рух.

Майк був одним із бійців, які постійно кидаються на тебе. І в мене було те, чого не було у багатьох боксерів – це добрий ритм та таймінг. Я міг різко відскочити та змусити тікати на мої удари. У мене були швидкі руки. А я ще нікого не боявся. Моя мама казала, що ти програєш лише в тому випадку, якщо не ризикнеш виграти», – розповів Холіфілд в інтерв'ю Boxing Social.

Оцініть матеріал
(22)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Kindral1976
Про голову свою забыл сказать, именно ею он победил. Причём в прямом и переносном смысле. Второй бой особенно. Майка просто уже "списали" к тому времени, вот и прокатила вся эта грязь. Так что ухи пострадали у Холли вполне заслуженно.