Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

КРОУФОРД: «Зараз усі не проти стати чемпіоном електронною поштою»

Американський боксер – про ситуацію в дивізіоні

КРОУФОРД: «Зараз усі не проти стати чемпіоном електронною поштою»
Getty Images/Global Images Ukraine. Теренс Кроуфорд

Американський боксер Теренс Кроуфорд (40-0, 31 KO) висловився про те, що IBF позбавила його минулого тижня титулу чемпіона світу в напівсередній вазі у зв'язку з тим, що він не провів обов'язковий захист титулу через пункт про реванш з Ерролом Спенсом (28-1, 22 KO), який активував його суперник.

Тепер повноправним чемпіоном за версією IBF призначений Джарон Енніс (31-0, 28 KOS), який раніше носив статус «тимчасового» чемпіона.

«Я знаю, що це не ідеальний варіант. Я знаю, що Енніс розчарований тим, що не зміг виграти у чемпіона і так далі. Я знаю, що це розчаровує.

На місці Енніса я б вважав за краще битися за титул. Я б вважав за краще битися з хлопцем номер три, якби не зміг отримати першого. Не треба надсилати мені пояс поштою. Схоже, що зараз усі не проти стати чемпіоном електронною поштою», – сказав Кроуфорд.

Зазначимо, що Кроуфорд легко переміг Спенса наприкінці липня, зупинивши Еррола в дев'ятому раунді. Очікується, що їхня повторна зустріч відбудеться в першому кварталі наступного року.

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.