Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Міжнародні турніри
| Оновлено 08 лютого 2024, 04:31
2613
0

«Задачу виконано». Христич підбив підсумки перших матчів збірної України

Наставник оцінив три контрольні матчі

| Оновлено 08 лютого 2024, 04:31
2613
0
«Задачу виконано». Христич підбив підсумки перших матчів збірної України
ФХУ

Збірна України з хокею на Меморіалі Шаркозі посіла у групі 2-ге місце. Команда виграла в Угорщині 5:4, поступилася Словенії 4:5 і програла Італії 0:1 в овертаймі.

Це були перші матчі нового тренера Дмитра Христича, який підбив підсумки турніру. Україна готується до ЧС-2024 у Дивізіоні 1B, де стоїть завдання підвищитись у класі.

«Збір відбувся так, як запланували, все на рівні. Виступ задовільний, суперники були серйозні, ми почувалися непогано. Посіли 2-е місце серед команд, які виступають у Дивізіоні 1A. Україна спромоглася грати на тих швидкостях, які запропонував суперник. Загалом, на рівні з командами Дивізіону, куди ми хочемо вийти».

«Мені було важливо, щоб гравці могли витримувати темп команд вищих дивізіоном протягом трьох матчів за три дні. Задачу виконано. Проблеми в обороні? Пов'язані зі швидкостями, які вищі, ніж у чемпіонаті України. А у нас більшість гравців з нашого чемпіонату, тому для нас це серйозний результат. Звичайно, ми незадоволені, що пропустили 10 шайб, але змогли забити 9. А в тому ж матчі з Італією зіграли на нуль в основний час».

«Важливо покращити швидкість переходу з оборони в атаку. Це буде необхідно для боротьби за підвищення у класі»

«Підготовка до відбору до Олімпіади? Поки що немає затверджених планів, нічого сказати не можу. Зараз я попросив усіх членів тренерського штабу висловити свою думку щодо гравців команди».

«Стиль гри? На першому місці – оборона. А 9 закинутих шайб за два перші матчі – це результат атаки, де гравці показали, що вони спроможні демонструвати індивідуальний рівень. Але зараз оборона буде на першому місці. У нас не було повністю укомплектовано три пари в обороні, плюс потрібен ще один додатковий гравець. Не укомплектовані ще», – розповів Христич.

Оцініть матеріал
(26)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.