Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
|
2651
3

Ярмоленко розповів російським атлетам, як повернутися у світовий спорт

Андрій закликав колег з рф агітувати своє оточення по-доброму здаватися в полон

Ярмоленко розповів російським атлетам, як повернутися у світовий спорт
Getty Images/Global Images Ukraine. Андрій Ярмоленко

Гравець «Динамо» та збірної України Андрій Ярмоленко закликав російських спортсменів агітувати своє оточення, щоб ті здавалися в полон, а не йшли воювати в Україну.

«Російські спортсмени, якщо хочете повернутися до світового спорту, а не кататися на змагання у всякі Сомалі – вам теж буде корисно хоча б непублічно, але агітувати своє оточення по-доброму здаватися в полон, а не йти на забій в Україну. Чим довше мовчатимете – тим більша ймовірність, що вам до кінця кар’єри доведеться сидіти вдома, не бачачи міжнародних змагань. Або виступати під прапором якоїсь держави 404», – сказав Ярмоленко.

«Хочу жити» – державний проект Координаційного штабу з питань поводження з військовополоненими за підтримки Міністерства оборони України та Головного управління розвідки. Створено для військовослужбовців Збройних сил рф та рб, щодо добровільної здачі в полон.

Оцініть матеріал
(9)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 3
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Octopus
Конечно, не действует. паРаша на нефти зарабатывает сумасшедшие деньги, порядка 40 млрд долларов в месяц. Этого с головой хватит на выплаты мясу. 40% всего бюджета военный бюджет на 2024 год, а на бюджетников, учителей, врачей они срать хотели.
Кто как думает, закончатся ли желающие ехать подыхать сюда ради 300 тыс фублей в месяц, это порядка 3 тыс баксов. И ради 5 млн выплат за труп. Конечно, не всем выплачивают, далеко, но каждая тварь едет и думает "со мной такого не случится".
Доколе? Доколе Пуйлу будут разрешать торговать нефтью? Проще простого перекрыть Босфор и Балтийское море, а через Дальний Восток всего лишь 15% всех продаж. Нет страховки - нах, но никто ее не проверяет, 400 ржавых корыт гоняют нефть нон-стоп. Это абсурд, товарищи.
Олександр
На русских такое не действует  Они ждут всю жизнь указов вождей и для спокойствия ничего не думать 
turist86
Є ще варіанти - публічно відсмоктати один в одного, а потім заявити, що в рашці їх переслідують за нетрадиційну орієнтацію