Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Інші новини
| Оновлено 17 листопада 2023, 01:40
892
0

Четверта поразка Баркома-Кажани у польській Плюс Лізі

Український клуб програв команді «Алурон Варта» в чемпіонаті Польщі з волейболу

| Оновлено 17 листопада 2023, 01:40
892
0
Четверта поразка Баркома-Кажани у польській Плюс Лізі
plusliga.pl

Львівський «Барком-Кажани» у 6-му турі польської Плюс Ліги в четвер грав у місті Заверце з місцевою командою «Алурон Варта». Перед грою суперників розділяли чотири очки, тож за вдалого підсумкового результату підопічні Угіса Крастіньша могли впритул наблизитися до опонентів у турнірній таблиці. А ще львів'яни мали змогу взяти реванш у «Алурон Варта» за дві поразки в попередньому сезоні, коли українці поступилися 0:3 та 1:3.

Проте вже перша партія показала, що сподівань на успіх у нашої команди зовсім небагато. Вже зі старту господарі майданчика зробили стрімкий ривок та пішли вперед 6:2, 9:3, 14:4. Інтрига практично зникла і залишалося лише дочекатися остаточного результату – 25:11.

Другий сет вийшов рівнішим, і до рахунку 8:8 була справжня боротьба, в якій суперники не могли відірватися більш ніж на одне очко. А далі волейболісти «Алурон Варта» зробили відрив у два-три очки та намагалися утримувати його – 10:8, 14:11, 18:15. Угіс Крастінш зробив кілька замін, у тому числі поміняв ліберо (замість Дмитра Канаєва з'явився Ярослав Пампушко), але відрив ліквідувати так і не вдалося – 25:19 знову на користь господарів майданчика.

І третя партія проходила за переваги команди із Заверце, яка знову мала невелику перевагу у кілька очок. Однак двома ейсами Василь Тупчій дозволив львів'янам скоротити розрив у рахунку до мінімуму 21:20, а невдовзі після подачі Мойзе Гуйє та вдалої атаки Лучано Палонськи на табло вже була рівновага 23:23. Здавалося, ось він шанс змінити ситуацію. На жаль, але відразу суперник заробив матчбол і з другої спроби його реалізував - 26:24.

Наша команда у цьому матчі виступала в такому складі: Мойзе Гуйє (набрав 5 очок), Денніс Петровс (2), Лучано Палонськи (9), Владислав Щуров (0), Василь Тупчій (16), Ілля Ковальов (4), Дмитро Канаєв (ліберо) – стартовий. На заміну виходили Олексій Головень (0), Олег Шевченко (2), Віталій Кучер (0), Ярослав Пампушко (ліберо).

Чемпіонат Польщі з волейболу. Плюс Ліга
6 тур. 16 листопада. Варшава Польща)
«Алурон Варта» (Заверце, Польща) – «Барком-Кажани» (Львів, Україна)

3:0 (25:11, 25:19, 26:24)

Після 6 турів у «Баркома-Кажани» залишилося 5 очок і львів'яни перебувають на 12 місці у турнірній таблиці серед 16 учасників. У 7-му турі 19 листопада підопічні Угіса Крастіньша в місті Велюнь прийматимуть один із найсильніших клубів не тільки Польщі, а й усієї Європи «Ястшембски Вегель» (Ястшембе-Здруй), який на даний момент є лідером турніру, вигравши всі 6 матчів.

Оцініть матеріал
(8)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

ЧС з хокею. Календар збірної України
Хокей | 04 травня 2024, 09:00 7
ЧС з хокею. Календар збірної України

Чергова спроба збірної України повернутися до другого дивізіону

Рауль ЛОСАНО: «Приїхав допомагати українцям, але не всі це прийняли»
Волейбол | 04 травня 2024, 23:20 0
Рауль ЛОСАНО: «Приїхав допомагати українцям, але не всі це прийняли»

Новий головний тренер збірної України дуже здивований вчинками деяких наших волейболістів

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.