Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 17 листопада 2023, 10:51
354
0

Ліга чемпіонів EHF. Нічия в Загребі, мінімальна перемога Барселони

Відбулися п’ять матчів сьомого туру групового етапу Ліги чемпіонів EHF.

| Оновлено 17 листопада 2023, 10:51
354
0
Ліга чемпіонів EHF. Нічия в Загребі, мінімальна перемога Барселони
ehfcl.eurohandball.com

16 листопада пройшли п'ять матчів сьомого туру групового етапу Ліги чемпіонів EHF 2023/24.

У групі А німецький «Кіль» удома програв данському «Ольборгу». До перерви скандинави вели із різницею +5, яку за другий тайм наростили до +9. При цьому слід відзначити обох воротарів – найяскравіших гравців своїх команд. Томас Ландін Якобсен із «Ольборга» показав коефіцієнт надійності 51.35%, відбивши 19 кидків із 37. Його колега зі складу чинних чемпіонів Бундесліги Самір Белласен зробив 12 сейвів і встановив коефіцієнт надійності 41.38%.

У зустрічі аутсайдерів угорський «Сегед» вдома обіграв «Пеллістер» з Македонії, програвши з мінімальною різницею перший тайм. У складі угорської команди також добре проявив себе воротар Роланд Міклер, який зробив 16 сейвів з коефіцієнтом надійності 59.26%. А найкращим снайпером став правий крайній господар Маріо Шоштарич, який закинув дев'ять м'ячів.

Ще одна зустріч аутсайдерів завершилася нічиєю. Хорватський «Загреб» та польський «Кельце» не змогли визначити переможців. Хорватська команда мінімально виграла перший тайм, але розвинути ініціативу не спромоглася. І знову найкращими в цій зустрічі були воротарі: Матей Мандич у господарів з 17 сейвами та коефіцієнтом надійності 47.22%, і Андреас Вольфф у команди з Польщі, який відбив 17 кидків і встановив коефіцієнт надійності 35.29%.

У групі В переможець Ліги чемпіонів минулого сезону німецький «Магдебург» не без проблем обіграв данський «ГОГ». Півтора тайми ініціатива у матчі переходила від однієї команди до іншої, перший тайм завершився внічию. Однак у середині другого тайму «Магдебург» зміг піти у відрив та перемогти з різницею +8.

«Барселона» також не без проблем в гостях обіграла польську «Віслу» Плоцьк. Гості пішли на перерву із різницею +4 на свою користь, але після відпочинку польська команда відіграла краще, змогла скоротити відставання, але у підсумку клуб зі столиці Каталонії виграв із різницею +3.

Ліга чемпіонів EHF, груповий етап, тур 7

Група А

Кіль (Німеччина) – Ольборг (Данія) – 18:27 (6:11)

Сегед (Угорщина) – Пеллістер (Північна Македонія) – 34:26 (18:19)

Загреб (Хорватія) – Кельце (Польща) – 22:22 (11:10)

Група B

Магдебург (Німеччина) – ГОГ (Данія) – 35:27 (16:16)

Вісла Плоцьк (Польща) – Барселона (Іспанія) – 25:28 (11:15)

Оцініть матеріал
(2)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.