Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 15 листопада 2023, 21:26
531
0

Дмитро ПІДРУЧНИЙ: «Сумнівів у перемозі України у війні я не маю»

Біатлонист – про війну з рашистськими окупантами

| Оновлено 15 листопада 2023, 21:26
531
0
Дмитро ПІДРУЧНИЙ: «Сумнівів у перемозі України у війні я не маю»
Getty Images/Global Images Ukraine. Дмитро Підручний

Український біатлонист Дмитро Підручний висловив думку щодо російсько-української війни, про відношення до представників спорту рф та розповів про український спорт після війни.

«Спорт, що в рф, що в білорусі – інструмент пропаганди. Весь світ бачив, що відбувалося в перший місяць повномасштабного вторгнення на стадіоні в Лужниках, скільки там було запрошених спортсменів для підтримки збройного нападу на Україну. Тож зараз дозволяти їм виступати й прославляти свою країну – недопустимо.

Одна думка, що ми можемо зустрітися з ними на одних аренах, не вкладається в голові. Це досить небезпечно – як і для нас, так і для них. Зараз відсторонення спортсменів з росії та білорусі від міжнародних змагань – це один із методів тиску на ці країни. Важливо, аби вони були ізольовані, допоки не закінчать війну і не виведуть війська з усієї території України.

Яким буде спорт в Україні після війни? Мені складно сказати, яким він буде. Спершу потрібно перемогти. Сумнівів у перемозі я не маю, але питання в тому, коли саме це станеться. Лише після перемоги ми зможемо говорити про певні кардинальні зміни. Україна й український спорт більше ніколи не будуть такими, як до 24 лютого. Спорт також потребує реформ та нововведень, тому, думаю, на нас чекає багато позитивних змін», – запевнив Підручний.

Раніше Дмитро Підручний зізнався, що очікує на успішний сезон 2023/2024 рр..

Оцініть матеріал
(4)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.