Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 16 листопада 2023, 10:03
9377
5

Перевершили фаворита. Прометей переміг Хапоель Тель-Авів

Після рівної першої половини зустрічі українська команда пішла у відрив у другій

| Оновлено 16 листопада 2023, 10:03
9377
5
Перевершили фаворита. Прометей переміг Хапоель Тель-Авів
БК «Прометей»

У вівторок, 14 листопада, БК «Прометей» (Україна) та БК «Хапоель» Тель-Авів (Ізраїль) зустрілися в черговому матчі регулярного сезону Єврокубка. Поєдинок, який відбувся у Ризі (Латвія), завершився перемогою української команди.

Передматчеві прогнози були не на користь «Прометея». Команда в Єврокубку демонструвала не найкращі результати. Перед сьогоднішнім поєдинком слобожанський клуб мав дві перемоги при чотирьох поразках. Натомість «Хапоель» стартував у Єврокубку з чотирьох перемог поспіль. Лише минулого тижня ізраїльський клуб зазнав першої поразки.

Однак перша половина зустрічі пройшла у рівній боротьбі. Жодна з команд не могла заробити відрив більше, ніж у п’ять очок. Спочатку перед вели гравці «Хапоеля», однак потім «Прометей» захопив лідерство. Рахунок на користь української команди тримався до останньої хвилини другої чверті. Саме тоді гості знову змогли повести у рахунку та виграти першу половину зустрічі – 48:49.

На початку третьої чверті українці не могли набрати очки протягом 2,5 хвилин. У цей час «Хапоель» відірвався в рахунку на шість очок. Однак потім баскетболісти «Прометея» відповіли трьома точними триочковими кидками поспіль. Всі три виконав Липовий. Пізніше він реалізував свою четверту дальню спробу в третій чверті. Така точність українського баскетболіста допомогла «Прометею» вийти вперед та піти у відрив. У четвертій чверті слобожанський клуб довів свою перевагу навіть до 12 очок. Відзначимо дуже уважну та щільну гру «Прометея» в обороні. Завдяки цьому вдалося дещо знизити атакувальний потенціал «Хапоеля», який є однією з найрезультативніших команд у Єврокубку.

У підсумку «Прометей» здобув перемогу з рахунком 98:89. Слобожанський клуб перервав серію з двох поразок. Тепер в активі української команди три перемоги в нинішньому розіграші Єврокубка.

Наступний матч у Єврокубка «Прометей» зіграє у середу, 22 листопада. «Титани» знову зіграють вдома – прийматимуть італійську «Рейєр Венецію».

Єврокубок. Група А.

«Прометей» – «Хапоель» Тель-Авів – 98:89 (29:26, 19:23, 27:18, 23:22)

«Прометей»: Рід (16 очок+3 подбирання+0 передач), Марч (14+6+5), Санон (10+0+2), Сидоров (14+5+6), Агада (8+6+7), Ткаченко (0+0+1), Бобров (2+3+1), Войналович, Липовий (12+3+4), Балвін (3+12+3), Одіасе (19+3+0), Петров.

«Хапоель» Тель-Авів: Манфорд (1+6+3), Бені, Тімор (14+1+5), Рабіновіц, Браун (15+7+7), Холланд (3+0+1), Штеренберг, Ангола (18+4+1), Харель, Хорд (15+7+3), Гінат, Александер (16+6+2), Залмансон (10+3+0).

«Арена Рига» (Рига, Латвія).

ПРОМЕТЕЙ – ХАПОЕЛЬ Т-А. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Оцініть матеріал
(91)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 5
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Stanislav Matusevych
Все, що потрібно було зробити - вигнати нафіг Кіна, абсолютно не придатного до колективної гри. І одразу команда стала на команду схожою. Звичайно, ще багато роботи та й вдесятьох вдовгу грати складно, але ж це хоч щось!
Александр Ад
молодці хлопці,сьогодні нарешті я побачив команду ,яка нагадала гру  минулого сезону Балвін  поки грає слабувато
Олег Заворотный
Завжди вважав, щоб підсилити команду треба додавати гравців. Виходить, що і навпаки працює. 
BallsToTheWall
Результаты игр других команд опять придётся самим искать.))) Тогда зачем нам было таблицу показывать?