Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 14 листопада 2023, 18:58
1391
0

Ексчемпіон світу розповів, хто винен у зриві мегафайту Джошуа – Вайлдер

Карл Фроч покладає провину на британців

| Оновлено 14 листопада 2023, 18:58
1391
0
Ексчемпіон світу розповів, хто винен у зриві мегафайту Джошуа – Вайлдер
Getty Images/Global Images Ukraine. Ентоні Джошуа

Колишній чемпіон світу в другій середній вазі Карл Фроч не в захваті від запропонованого на грудень карду за участю Ентоні Джошуа (26-3, 23 KO) і Деонтея Вайлдера (43-2-1, 42 KO).

Планується, що Джошуа битиметься з колишнім суперником Тайсона Ф'юрі Отто Валліном (26-1, 14 KO), а Вайлдер – з колишнім чемпіоном світу Джозефом Паркером (43-2-1, 42 KO) у рамках одного карда в Саудівській Аравії 23 грудня.

«Трохи розчаровує той факт, що Ей Джей битиметься з Валліном, а не з Деонтеєм Вайлдером, тому що бій Ей Джея проти Вайлдера для мене – це дуже великий поєдинок. Це бій, якого я міг би чекати з нетерпінням, це бій, від якого я міг би прийти в захват.

Це один із тих поєдинків, коли ти думаєш: «Що буде?». Чи буде Ей Джей повністю знищений і нокаутований у парі раундів, тому що він ще трохи невпевнений у своїх силах? Або ж Ей Джей справді вийде на ринг і покаже майстер-клас із боксу, а можливо, навіть прикінчить Вайлдера?

Є багато варіантів розвитку подій, це дуже цікавий поєдинок, тому, дізнавшись, що Ей Джей битиметься з Валліном, я розчарований.

Це більше схоже на тактику затягування часу і відкладання того, чого ми хочемо як фанати боксу. Я повністю покладаю цю провину на Едді Хірна або Ентоні Джошуа», – сказав Фроч.

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.