Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 14 листопада 2023, 14:11
269
0

Тренер Спартака: «Хочемо набрати максимальну кількість очок»

Наталія Пархоменко – про готовність команли до третього туру української Суперліги

| Оновлено 14 листопада 2023, 14:11
269
0
Тренер Спартака: «Хочемо набрати максимальну кількість очок»
ФГУ. Наталия Пархоменко

Головний тренер київського «Спартака» Наталія Пархоменко поділилась настроєм перед початком виступів команди в третьому турі української жіночої гандбольної Суперліги.

«Між турами був маленький проміжок, і попередній тур був важким, тож ми більше часу виділили команді на відпочинок. На жаль, через повітряні тривоги не завжди вдавалось потренуватись і це також може впливати. Зараз усі готові грати, будемо боротися. Хочемо набрати максимальну кількість очок.

Ми більше накатуємося. Гравчині починають відчувати одна одну. Комбінаційно ми вже краще готові, розраховуємо на командну гру. Більше вимог до захисту. Спочатку ми звикали одне до одного – гравчині мали зрозуміти мене як тренера, мали мені довіритись. Сподіваюсь зараз ми з кожним туром будемо додавати. Про максимум говорити рано – він буде в кінці сезону. Поки ж ми ще награємося. Через те, що команда молода, до стабільності ще далеко. Але вимоги зростають. Знову ж таку, розраховуємо на командну гру — на зв’язки в атаці та командні дії в захисті. Адже індивідуально в захисті дуже складно, тому ми будемо розраховувати на свій зріст і на блокування.

«Реал» набирає оберти. Вони стають сильнішими, більш зіграними. Не буде такої легкої гри, як у Броварах. Проти «ДонДУВС» нам було важкувато у першому турі, тож ми налаштовуємось серйозно. У нас немає поділу на слабких та сильних суперників. Для нас усі суперники – сильні. Адже ми команда молода, ще не стабільна. «КОСФК» – наш основний суперник. Київське дербі! Тут буде боротьба. Вона у нас з «КОСФК» завжди жорстка, не агресивна, а саме жорстка. І буде дуже цікаво. Ми розраховуємо на максимальну кількість очок, але як вийде – побачимо. Це жіночий гандбол.

Для нас все поки складається нормально. Була одна прикра поразка проти «Галичанки». В тому складі, в якому вони приїхали, з ними можна було грати краще. Шанси в усіх рівні. Вже є розподілення на верхні чотири та нижні три команди, але це лише початок. Турів попереду багато. Усе може змінитись кардинально. Усе залежить від того, хто витримає цей темп, хто збереже склад. Матчів більше в цьому році. Я думаю, що інтрига буде до останнього. Тому чемпіонат цього року найцікавіший за останні роки», – сказала Пархоменко.

Нагадаємо, що сьогодні «Спартак» зіграє перший матч третього туру проти миколаївського «Реала». Зустріч розпочнеться о 17:00.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.