Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

CS2
| Оновлено 12 листопада 2023, 02:46
41
0

Клуб Preasy підписав гравця roeJ з команди Fnatic

RoeJ возз'єднується з nicoodoz та vorborg у палаючому клубі Copenhagen Flames

| Оновлено 12 листопада 2023, 02:46
41
0
Клуб Preasy підписав гравця roeJ з команди Fnatic
Twitter. roeJ

Фредрік ⁠roeJ⁠ Йоргенсен підписав контракт із Preasy з fnatic і замінить Александра ⁠tOPZ⁠ Міклагарда у стартовому складі.

Там він приєднається до колишніх учасників Copenhagen Flames Даніелю ⁠Vorborg⁠ Ворборгу та Ніко nicoodoz⁠ Тамджіді, які також відіграли ключову роль у програші датчан у плей-офф PGL Major Antwerp.

Цей крок означає, що кількість гравців у fnatic скоротилася до трьох після того, як Вільям ⁠mezii⁠ Мерріман приєднався до Vitality раніше цього тижня. roeJ дуже талановитий у читанні гри на льоту, розповів Ворборг HLTV. [Він може] налаштовувати прості для розуміння раунди, які суперечать тому, як противник грає у контролі карти або проти нього. Ми хочемо грати у дуже вільний різновид CS, але для цього потрібні сильні комунікатори та гравці, які вміють читати опонентів на ходу – все це дає roeJ.

Цей крок також означатиме невелике перетасовування ролей, щоб дозволити зайняти свої улюблені позиції контролю за картою. Ми мали деякі проблеми з ролями в команді з моменту її заснування. Нам не вистачало стрільця, який процвітав би в контролі карти, а на центральних позиціях у CT. roeJ практично нічим іншим не займався всю свою кар'єру.

«tOPZ намагався відігравати роль контролю карти, але це не було його природною силою як гравця, і на CT Refrezh він може зробити крок назад і зайняти більше якірних позицій, що він і хотів зробити з самого початку».

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.