Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 11 листопада 2023, 19:13
217
0

ШУКАЛЬ: «Треба трошки часу, зберемося і будемо показувати гарну гру»

Права напівсередня «Галичанки» – про третій тур української Суперліги

| Оновлено 11 листопада 2023, 19:13
217
0
ШУКАЛЬ: «Треба трошки часу, зберемося і будемо показувати гарну гру»
ФГУ. Мілана Шукаль

Права напівсередня львівської «Галичанки» Мілана Шукаль підсумувала третій тур української жіночої гандбольної Суперліги.

«Ми зібралися в кінці, дівчата добре відстояли в захисті. Тренер нас підтримав, трохи натиснув на нас, сказав, що треба перемогти. Мали виграти цю гру і зробили це. Тому зараз дуже раді.

Була важка гра. «Карпати» показали хороший гандбол і дали бій. Було багато підбирань з їхньої сторони. Добре зіграли їхні воротарі. Також вони багато закинули на переходах. Ми втратили концентрацію, коли «Карпати» почали давати відсіч. Але коли ми почали програвати, то розізлилися і почали грати більш зібрано.

Я менш ніж рік в «Галичанці», і мені важко в емоційному плані грати проти своєї колишньої команди. Крім цього, вони знають мої слабкі сторони, а я їхні знаю. «Карпати» завжди стараються. У «Галичанки» завжди з ними виникають проблеми. У них помінявся склад і у нас також, випала Діана Дмитришин. Останнім часом ми трохи пали духом, впевненість зникла. Але все налагодиться. Зараз переломний момент. Треба трошки часу, ми зберемося і будемо показувати гарну гру.

Мене дуже добре прийняли в «Галичанці». Дуже комфортно в цій команді. Я тут вже як своя. Напевно, тому, що ми в збірних перетиналися з дитинства і знаємо одна одну.

Проти Хмельницького ми мали показати гарну гру. Нам потрібно було про всяк випадок зробити великий розрив в рахунку. Можливо, це знадобиться в кінці чемпіонату», – сказала Шукаль.

Нагадаємо, що у третьому турі «Галичанка» розгромила хмельницький «ХНУ» та здобула перемогу в напруженому матчі проти ужгородських «Карпат».

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.