Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

CS2
| Оновлено 11 листопада 2023, 01:57
51
0

Джерело: NRG хоче підписати oSee

Північноамериканський AWPer знаходиться у списку бажань NRG

| Оновлено 11 листопада 2023, 01:57
51
0
Джерело: NRG хоче підписати oSee
Twitter. Джош oSee Ом

Згідно з повідомленням Dust2.us, NRG націлилася на Liquid AWPer Джоша оСі⁠ Ома. 24-річного гравця було названо «одним із ключових гравців» північноамериканського складу NRG, оскільки організація сподівається повернутися до Counter-Strike у найближчому майбутньому.

Передбачається, що oSee залишає Liquid, які зараз оновлюють свій склад після серії невтішних результатів. Північноамериканських гігантів пов'язують з Феліпе Скуллом Медейросом, Каспером Кадіа Меллером і Расселом Твістз Ван Далкеном, а датський гравець збирається очолити AWP у oSee.

HLTV.org повідомив 3 листопада, що NRG збираються повернутися до Counter-Strike, майже через чотири роки після виходу з гри після продажу свого складу Evil Geniuses. Виступаючи на подкасті League of Legends The Crossover, генеральний директор NRG Енді Міллер заявив, що проект буде орієнтований на таланти з Північної Америки. «Ми будемо в NA», - сказав він.

oSee працює в Liquid із грудня 2021 року, коли його підписали з Extra Salt. Незважаючи на те, що його вважають найкращим гравцем AWP у Північній Америці, він щосили намагається досягти успіху на найвищому рівні, набравши в середньому всього 1,02 рейтингу проти 20 найкращих команд.

За даними Dust2.us, NRG націлилася на гравців з досвідом роботи в таких командах, як Liquid, Complexity та Evil Geniuses. Останні, як повідомляється, залишають свою команду з Counter-Strike у рамках серії змін у кіберспортивному розділі компанії.

Джерело HLTV
Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.