Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Баскетбол в Європі
| Оновлено 15 листопада 2023, 11:49
1509
0

Прометей – Рига Зеллі. Дивитися онлайн. LIVE трансляція

Дивіться 10 листопада о 19:30 матч Латвійсько-Естонської баскетбольної ліги

| Оновлено 15 листопада 2023, 11:49
1509
0
Прометей – Рига Зеллі. Дивитися онлайн. LIVE трансляція

10 листопада о 19:30 відбудеться баскетбольний матч Латвійсько-Естонської баскетбольної ліги між командами Прометей та Рига Зеллi.

Все самые яркие моменты матча доступны в режиме Live в Telegram Sport.ua

Черговий ігровий тиждень підготував уболівальникам кілька інтригуючих протистоянь у ЛЕБЛ. Серед них – поєдинок Прометея та Рига Зеллі, новий варіант ризького дербі, оскільки саме в столиці Латвії другий рік поспіль базується українська команда.

Рига Зеллі – новачок Латвійсько-Естонської ліги, який після перших семи матчів перебуває нагорі турнірної таблиці разом з Калевом і Прометеєм. Наразі команда Юріса Умбрашко так само як і Прометей, має одну поразку. Умбрашко частину своєї ігрової кар'єри провів в українській Суперлізі, грав за Хімік, Черкаські Мавпи і Політехніку-Галичину.

Найближчий суперник титанів набрав відмінну форму і має поточну чотириматчеву переможну серію. Ця серія включає успішні матчі з дуже міцними командами – співвітчизниками з Вентспілса та естонським ТалТех.

Рига Зеллі – молода команда з двома 38-річними ветеранами Артурсом Стрельніексом і Каспарсом Берзіньшем. У команді лише два легіонери – 26-річний канадський свiнгмен Iсайа Осборн та 19-річний грузинський важкий форвард Гiоргi Натшвлiшвiлi.

Ісайа Осборн є найкращим гравцем команди з набраних очок (18.6 за матч) та перехоплень (2.0). Найефективніший гравець Рига Зеллі, а також найкращий у команді за підбираннями та асистами - важкий форвард Зігмарс Раймо (8 підбирань, 4.9 передачі та 24.3 бали РЕ).

Попередній матч Прометея з Огре додасть додаткову мотивацію і Рига Зеллі. Огре показав, що попри статус суперника чи не головного фаворита ліги, його можна перемагати. А українській команді після трьох поразок поспіль необхідно повернутися на переможний шлях. Це завдання титани спроможнi виконати, причому абсолютно впевнено.

Прометей – Рига Зеллі. Дивитися онлайн. LIVE трансляція

Турнірна таблиця

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.