Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
| Оновлено 10 листопада 2023, 01:55
310
0

Дар’я КОТ: «Хочу повернутися і потрапити на наступний чемпіонат світу»

Права півсередня «Карпат» та збірної України – про те, що стане мамою

| Оновлено 10 листопада 2023, 01:55
310
0
Дар’я КОТ: «Хочу повернутися і потрапити на наступний чемпіонат світу»
ФГУ. Дар’я Кот

Права півсередня ужгородських «Карпат» та збірної України Дар'я Кот розповіла про те, що скоро стане мамою та про свої подальші плани.

«Все вірно, я не зіграю на чемпіонаті світу. Так склалися обставини, я дізналась, що я стану мамою. Дуже було тяжко мені, тому що я довго йшла до цього, а коли дізналась, звісно, це для мене був шок. Але розуміння того, що ти станеш мамою, звісно, не зрівняється ні з яким чемпіонатом світу. Я буду вболівати за дівчат. Якщо буде можливість, і не хворітиму, як зараз, то планую полетіти в Данію як вболівальниця. Якщо не вийде, тоді, звісно, буду їх дистанційно підтримувати.

Я бажаю нашій команді успіхів! У нас дуже класний колектив, чудові молоді дівчата. Ігри з Хорватією, Францією та Словаччиною показали, що у нас є характер, і ми можемо боротися з будь-якою командою. Я дуже вірю в це! Мені дуже шкода, що випала і Діана Дмитришин. Ми залишили позицію правої півсередньої без шульги. Я сподіваюсь, тренер та команда впораються із цим завданням, і я думаю, що все буде добре.

«Карпатам» я хочу побажати успіхів! Поки що я залишаюсь і працюю в клубі. Трошки мені тяжко, коли я не на полі та не можу їм нічим допомогти. Але дівчата молодці, вони борються за кожний м’яч. У цьому сезоні їм буде тяжко, бо у них також немає шульги в команді. Але, я думаю, що вони впораються.

Звісно, я хочу повернутися і потрапити на наступний чемпіонат світу! Я говорила з головним тренером Віталієм Миколайовичем Андроновим, він також був в шоці, але це життя. Така подія не зрівняється взагалі ні з цим. Він сказав, що чекає, і що у нас ще попереду чемпіонат Європи. Я впевнена на сто відсотків, що ми потрапимо ще на один великий турнір. Я хочу повернутись і зіграти на наступному чемпіонаті світу. Планую це, але як складуться обставини, ніхто не знає», – сказала Кот.

Нагадаємо, що чемпіонат світу з гандболу серед жінок розпочнеться в середу, 29 листопада.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.