Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Мотоспорт
| Оновлено 09 листопада 2023, 00:14
99
0

ISDE-2023. США зміцнили лідерство після другого дня

Усі четверо американських райдерів заїхали до топ-10

| Оновлено 09 листопада 2023, 00:14
99
0
ISDE-2023. США зміцнили лідерство після другого дня
fim-isde.com. Коул Мартінес (сборная США)

На престижних позашляхових мотоциклетних змаганнях International Six Days Enduro 2023, що проходять в аргентинському Сан-Хуані, пройшов другий день.

Збірна США впевнено виграла перший тест і до кінця дня зміцнила своє лідерство після того, як усі чотири американські райдери фінішували у топ-10 з відривом від другого місця у 3 хвилини та 25 секунд. У загальному заліку команда США наростила відрив від Великобританії, яка посідає друге місце, до більш ніж п'яти хвилин.

Третє місце за підсумками другого дня завдяки чудовому виступу Андреа Верони, який виграв чотири тести із шести, посіла збірна Італії. Але після двох днів у загальному заліку «Скуадра Адзурра» залишається п'ятою, позаду команд Франції та Іспанії.

У юніорському Світовому Трофеї збірна Швеції продовжила домінувати та наростила відрив від команди США до майже восьми хвилин. Менш ніж на десять секунд від американців відстає збірна Франції. У топ-5 піднялася збірна Аргентини.

У жіночих змаганнях відбулася зміна лідерів. Збірна Австралії програла команді США з відставанням у п'ять хвилин, поступившись американкам першим рядком у загальному заліку. На третє місце піднялася об'єднана збірна Латинської Америки, проте відстає від лідерів майже на годину.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.