Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
18212
1

Топовий тренер: «Ф'юрі не зможе навіть доторкнутися до Усика»

Роберт Гарсія впевнений, що Тайсон буде побитий

Топовий тренер: «Ф'юрі не зможе навіть доторкнутися до Усика»
Getty Images/Global Images Ukraine. Тайсон Ф'юрі та Олександр Усик

Один із найкращих тренерів сучасності Роберт Гарсія заявив, що Тайсон Ф'юрі не зможе навіть доторкнутися до Олександра Усика і буде «відшльопаний», якщо цей бій відбудеться найближчим часом.

«Тайсон Ф'юрі не повинен входити в десятку найкращих бійців світу. Він кепсько виглядав проти Нганну. Я думаю, що Усик його поб'є. Він не доторкнеться до Усика, я вам гарантую», – сказав Гарсія.

Зазначимо, що до бою з Франсісом Нганну Роберт Гарсія стверджував, що Ф'юрі вимотає Усика, після чого завершить бій достроково.

Оцініть матеріал
(193)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 1
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Иван Качура
Те, що Тайсон Ф'юрі буде попадати по Усику це точно. Він не статуя, як Валуєв. Тайсон Ф'юрі досить рухливий та може просто висіти на противнику в клінчі. Хоча Усик функціонально добре виглядає і з реакцією у його теж порядок, але Олександру треба виходити на дистанцію, щоби бити Ф'юрі,  можливо спаринги з Захожим чимось допоможуть, але мені здається, що Ф'юрі може і контрпанч застосувати і буде намагатися ловити Олександра на підході. Але якщо Ф'юрі буде валяти дурня, як в бою з Нганну, то Олександр його зводить в школу, як було в боях проти Джошуа або з Дюбуа.