Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
678
0

Промоутер: «Ф'юрі не збирається йти з боксу, бій з Усиком відбудеться»

Френк Воррен підтвердив, що поєдинок за абсолютне чемпіонство буде проведено

Промоутер: «Ф'юрі не збирається йти з боксу, бій з Усиком відбудеться»
Getty Images/Global Images Ukraine. Ф'юрі, Воррен, Арум і Усик

Відомий промоутер Френк Воррен відкинув припущення про те, що володар пояса WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі (34-0-1, 24 КО) може піти з боксу після бою з ексчемпіоном UFC Франсісом Нганну.

Воррен також наполягає на тому, що бій із чемпіоном світу за версіями WBA, WBO та IBF Олександром Усиком (21-0, 14 KO) відбудеться в лютому.

«Тайсон знає все краще за всіх. Він краще за мене або вас знає, що йому слід робити. Він не дурень. Якби він хотів піти на пенсію, я б від щирого серця підтримав його в цьому. Але він не хоче йти на пенсію, і я не думаю, що він має йти.

Я не думаю, що він має йти з боксу, тому що в бою з Нганну було так, як було. Ми, звичайно, дізнаємося, чи була це невдала ніч у його наступному бою.

Бій з Усиком відбудеться. Ми оголосимо про нього дуже і дуже скоро, і назвемо дату», – сказав Воррен в інтерв'ю SecondsOut.

28 жовтня в Саудівській Аравії відбувся 10-раундовий бій Тайсона Ф'юрі проти ексчемпіона UFC Франсіса Нганну. Ф'юрі здобув важку перемогу за очками роздільним рішенням суддів (95-94 Нганну, 96-93 Ф'юрі, 95-94 Ф'юрі).

Оцініть матеріал
(5)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.