Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 15 листопада 2023, 11:49
2367
0

Вулвз – Прометей. Дивитися онлайн. LIVE трансляція

Дивіться 8 листопада о 19:00 матч 6-го туру баскетбольного Єврокубку

| Оновлено 15 листопада 2023, 11:49
2367
0
Вулвз – Прометей. Дивитися онлайн. LIVE трансляція

8 листопада о 19:00 БК «Вулвз» (Литва) та БК «Прометей» (Україна), сусіди у турнірній таблиці, зустрінуться у черговому матчі регулярного сезону Єврокубка у литовському Вільнюсі.

Усі найяскравіші моменти матчу доступні в режимі Live в Telegram Sport.ua

«Вовки» підходять до цього матчу із показником 2–2 та шостим місцем у турнірній таблиці групи А, тоді як «титани» зіграли на один матч більше – мають показник 2–3 та сьоме місце у таблиці.

«Вулвз» не найкращим чином розпочали сезон, програвши два стартових матчі («Парижу» та «Ховентуду»), однак потім зуміли реабілітуватися та виправити ситуацію перемогами над «Бешикташем» та «Цедевітою Олімпією».

Поки що найгіршою новиною для литовської команди в нинішньому сезоні є втрата латвійського плеймейкера Артурса Жагарса, який був один із найяскравіших гравців чемпіонату світу 2023. У матчі чемпіонату Литви проти «Літкабеліса» Жагарс травмувався в овертаймі – розірвав внутрішні бокові зв'язки коліна та достроково завершив сезон. Тож «Вулвз», які є новачками Єврокубка, тепер доводиться грати без баскетболіста, що відігравав важливу роль у цій амбітній команді.

Для «Прометея», який програв два останніх домашніх матчі поспіль (у Єврокубку поступився «Парижу» – 79:96, а на вихідних сенсаційно програв у ЛЕБЛ команді «Огре» – 76:85), зустріч із «Вулвз» буде особливо важливою, адже перемога на виїзді допоможе команді Ронена Гінзбурга дещо реабілітуватися за останні невдачі.

Вулвз – Прометей. Дивитися онлайн. LIVE трансляція

Турнирная таблица

Оцініть матеріал
(7)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.