Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

CS2
| Оновлено 08 листопада 2023, 01:39
255
0

Джерело: EG скоротять склад CS2 і залишаться тільки в дисциплінах Riot

Американська команда має проблеми із фінансуванням

| Оновлено 08 листопада 2023, 01:39
255
0
Джерело: EG скоротять склад CS2 і залишаться тільки в дисциплінах Riot
Twitter. Evil Geniuses

Американська кіберспортивна команда Evil Geniuses планує залишитися лише у дисциплінах Riot, розпустивши свій чоловічий склад у грудні, а жіночий – у листопаді.

Про це повідомляє Dust2.us.

Раніше інформаційний сайт писав про проблеми із фінансами в організації. Вони розпустили кілька відділів, а першого листопада пішли з Dota 2.

Evil Geniuses — це професійна ігрова організація, заснована у Вікторії, Канада, в 1999 році, що робить її одним із найстаріших кіберспортивних брендів, які досі діють на сцені. Спочатку організація увійшла до Counter-Strike на початку 2000-х, приймаючи різні склади до 2011 року. Їхній успішний період у грі настав у 2009 році, коли вони підписали колишній склад Complexity Gaming, а потім виграли фінал американського чемпіонату IEM IV.

У 2012 році Evil Geniuses закрили свій підрозділ Counter-Strike, розпочавши семирічну перерву у грі. У 2015 році Evil Geniuses спробували підписати команду GX, але угода зірвалася після того, як більша частина команди отримала довічну заборону на участь у заходах Valve за участь у скандалі з договірними матчами у Північній Америці. 26 вересня 2019 року Evil Geniuses увійшли до Counter-Strike: Global Offensive, придбавши склад NRG Esports.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.