Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Україна
| Оновлено 08 листопада 2023, 06:48
6399
8

«Не кукурікай». Алієв слідом за Усиком розкритикував Ірину Фаріон

Екс-гравець збірної України відреагував на резонансні висловлювання

| Оновлено 08 листопада 2023, 06:48
6399
8
«Не кукурікай». Алієв слідом за Усиком розкритикував Ірину Фаріон
Профутбол. Олександр Алієв

Колишній гравець «Динамо» Київ і збірної України Олександр Алієв слідом за Олександром Усиком негативно відреагував на критику з боку Ірини Фаріон на адресу бійців «Азова», які розмовляють російською мовою:

«Усім привіт. Зараз ось побачив в інтернеті цих ідіоток, які говорять про пацанів з «Азова», що вони розмовляють російською мовою. Послухай, на передовій дуже багато наших пацанів говорять російською мовою. А ти, Фаріон чи фараон, чи хто ти там, ти не кукурікай, зрозуміло? Ти зараз можеш собі спокійно сидіти і розмовляти, а там гинуть наші пацани.

Яке ти взагалі маєш право щось говорити пацанам, які захищають твою ж дупу, захищають нашу країну від російської нечисті? Як у вас ще язик повертається, патріотки? Сидіть і мовчіть. Щось 24 лютого ви нічого не кукурікали. Тож задумайтеся. Слава Україні! Слава ЗСУ!».

Олег Дідух Джерело: Instagram
Оцініть матеріал
(54)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 8
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.
Андрей Залищук
Фаріон це грьобана дешевка, яка патріотка тільки на папері, а на ділі продажна шкура, тьфу на неї, добре, що нею зайнялися СБУ
⬆️
Опоздал.    Уже даже на украинском ТВ и Радио требуют удалить Фарион из Львовской политехники и выгнать из Свободы.    Всех достала и всех дискредитирует.    А тут  Урсула фон дер   Ляйен напоминает:   ... завершення реформи законодавства про нацменшини.     И это не про  каких то 25 тыс. угорцев, а про самое большое нацменьшинство - русских.   Таких как Алиев.
Pychnenko
Фарион - это раша-провокационное дерьмо, которое прилипло к подошвам патриотов. Бывшая коммунистка, которую забросили патриотам в тыл. Троянская пони. Не может человек быть таким глупым, показывая это в тот момент, когда это приносит боль. Ей ведь и трибуну не просто так дают для этого, и тем кто набрасываются потом на нее, расчесывая эту рану. Алиев, это уже слишком просто,  от отсутствия интеллекта.
Дед Миха
Первый раз, от Алика, что-то похожее на нормальное. Или  из-за подражания Усику!?
Єгер
Посадити б її на кілок через її брудний рот. І кілок має бути осиновим, бо інакше зістрибне.
luceorius
 То ми маємо сприймати Алієва, як совєти - павліка морзова, чи адекватніше?
Андрій Тимчук
Люди ризикують найбільшим даром який є в людини і в такій критичній ситуації неможна ділити людей.Хоча об'єктивно є дуже багато любителів росфільмів,серіалів,камеді,росконцертів а там часто є різні вкиди які засмічують мозок Українців((І це тривожно.