Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Футзал. Збірна України
| Оновлено 07 листопада 2023, 12:08
603
0

Олег ШАЙТАНОВ: «В матчах проти Словенії багато залежатиме від нас»

Головний тренер жіночої збірної України – про товариські матчі проти команди Словенії

| Оновлено 07 листопада 2023, 12:08
603
0
Олег ШАЙТАНОВ: «В матчах проти Словенії багато залежатиме від нас»
УАФ. Олег Шайтанов

Головний тренер жіночої збірної України з футзалу Олег Шайтанов поділився думками перед товариськими матчами проти команди Словенії.

– Олеже Миколайовичу, перш за все – як справи наразі у команди, і як вона доїхала до Словенії? Чи всі викликані гравчині приїхали до збірної?

– Так, була складна дорога. До того ж наші «легіонерки» відіграли складні ігри у своїх чемпіонатах. Деякі дівчата прилетіли за півтори години до тренування. Тому, зібралися в цій ситуації, як могли. Звісно, на тренуванні відчувалося, що за плечима багатьох – ігри та дорога.

– Це – перший збір після Євро-2023, чи не так?

– Так, це перший збір. У нас був доволі складний графік. Ми спочатку відіграли один чемпіонат Європи, потім – одразу був відбір на наступний Євро, який відбувся цього року. Тому, ми дали дівчатам трохи перепочити. Але зараз будемо починати готуватися до нових турнірів, зокрема – до відборів на Євро-2025 та на чемпіонат світу.

– Що можете сказати про склад команди, зокрема про новачків?

– Можливо, вони – новачки для національної збірної, але вони вже викликались до студентської збірної. Так, це їхній дебют, але вони вже знайомі зі мною, з дівчатами, і з тренувальним процесом. Тому, маю надію, що для них це не є чимось таким вже новим.

– Що можете сказати про збірну Словенії? Що про неї відомо?

– Це добротна команда. Багато чого в цих іграх залежатиме саме від нас. Словенки гратимуть удома, вони розвиваються. У них є прекрасні умови для розвитку. Тому – буде цікаво.

Нагадаємо, що перший з двох матчів між збірними України та Словенії пройде сьогодні, 7 листопада, у словенському Кидричево та розпочнеться о 18:00 за київським часом.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.