Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
|
4435
0

Зброя, алкоголь і марихуана. Перспективний супертяж заарештований у США

Джаред Андерсон потрапив у неприємну історію

Зброя, алкоголь і марихуана. Перспективний супертяж заарештований у США
Getty Images/Global Images Ukraine. Джаред Андерсон

Претендента на титул чемпіона світу в надважкій вазі Джареда Андерсона (16-0, 15 KO) було заарештовано в понеділок вранці в Орегоні (штат Огайо) за звинуваченням у неналежному поводженні з вогнепальною зброєю в автомобілі в стані алкогольного або наркотичного сп'яніння.

У поліцейському рапорті, що надійшов із поліції штату Орегон, повідомляють, що 23-річного Андерсона зупинили за перевищення швидкості - він їхав 90 км/год там, де допускалося 65 км/год. Офіцер помітив, що з автомобіля чути запах марихуани, а також помітив у машині відкриту ємність з алкоголем Don Julio. Поліцейські також зазначили у своєму звіті, що від Андерсона йшов запах алкоголю. Обшукавши автомобіль, вони виявили в замкненому бардачку вогнепальну зброю.

Андерсона було звільнено з в'язниці після внесення застави в розмірі 7500 доларів. Слухання справи вже призначено на 9 ранку у вівторок. Промоутер Андерсона, компанія Top Rank, відмовилася від коментарів через свого представника.

У своєму останньому бою Андерсон здобув перемогу технічним нокаутом у п'ятому раунді над українцем Андрієм Руденком у серпні цього року.

Оцініть матеріал
(29)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.