Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Гандбол
|
329
0

Світлана ГАВРИШ: «Дуже хотіла повернутися в гандбол»

Ліва півсередня «Галичанки» – про повернення в спорт після дворічної перерви

Світлана ГАВРИШ: «Дуже хотіла повернутися в гандбол»
ФГУ. Світлана Гавриш

Ліва півсередня львівської «Галичанки» Світлана Гавриш розповіла про своє повернення у гандбол після травми та народження дитини.

«Я не грала, мабуть, два з половиною роки. Я дуже хотіла повернутися, мене підтримувала моя родина, сказали: «повертайся, тобі треба». Їхня підтримка мені допомагає, вони мені кажуть, що робити, підказують.

У мене велике бажання було повернутися. Дякую Віталію Миколайовичу! Бо так вийшло, що я виїжджала з окупації з дитиною та з чоловіком. За декілька місяців я вирішила повернутися. Я зв'язалась з Мар'яною, і вона сказала, що поговорить з тренером. Тренер мені зателефонував, я приїхала в «Галичанку», почала тренуватися. Але потім я ще взяла паузу невеличку, адже дитина була маленька. Я не змогла тоді грати, і повернулася вже за рік. Набрала форму, все добре. Я сподіваюсь, що зможу допомагати дівчатам найближчим часом і в Польщі, і тут в Україні», – сказала Гавриш.

В перших чотирьох матчах Суперліги сезону 2023/24 «Галичанка» програла ужгородським «Карпатам» та обіграла «ХНУ» з Хмельницького, криворізький «ДонДУВС» та столичний «Спартак». Світлана Гавриш загалом закинула 21 м'яч, ставши у матчах з «ДонДУВС» та «Спартаком» найрезультативнішою у складі своєї команди.

Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин
Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.