Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Професійний бокс
| Оновлено 03 листопада 2023, 16:48
1691
0

УСИК: «Дюбуа не раз пробивав нижче пояса. А той удар я відчув реально»

Український боксер вважає, що британець реально недооцінив суперника

| Оновлено 03 листопада 2023, 16:48
1691
0
УСИК: «Дюбуа не раз пробивав нижче пояса. А той удар я відчув реально»
Getty Images/Global Images Ukraine. Олександр Усик

Український боксер Олександр Усик прокоментував ситуацію, яка склалася в його поєдинку з Даніелем Дюбуа, який завдав йому удару нижче пояса:

«Деякі експерти вважають, що це не був удар нижче за пояс? Якщо Ф'юрі так думає, це дуже добре. Це лише припущення. Іноді, коли у боксера немає можливості перемогти, використовуючи правила боксу, він намагається винайти хитрі речі, щоб здобути перемогу.

Якщо ви подивіться відео бою, то побачите – зверніть увагу – що він неодноразово пробивав нижче поясу, а ті, які я витримав, він просто промахувався. Але той удар, про який ми говоримо, я відчув реально. Рефері Луїс Пабон зупинив бій через удар нижче пояса і сказав мені, що маю до п'яти хвилин. Я не поспішав – не знаю, скільки часу це тривало: хвилина або півтори хвилини – щоб прийти до тями.

Наскільки якісний боксер Дюбуа? Я ставлюсь до Даніеля Дюбуа з повагою. Я бажаю йому удачі, і нехай він колись стане чемпіоном, якщо він добре тренується. Що стосується його апеляції [у WBA], то коли боксер програє, його команда може спробувати знайти спосіб перекрити інформацію про його програш чимось, що може привернути увагу громадськості. І це те, що вони зробили.

Неможливо порівнювати Дюбуа та Джошуа, бо це зовсім різні бійці. Різні навички, різні стилі. Цілком різні боксери. Щиро кажучи, я не думаю, що Дюбуа зможе досягти рівня Джошуа. Мені шкода, що я це говорю, але це правда, і я говорю це.

Що зробив після перемоги над Дюбуа? Спочатку я відвідав своїх синів [Кирила та Михайла], свою маму та батьків моєї дружини в Європі, а потім повернувся до Києва, де на мене чекали моя дружина [Катерина], моя донька [Єлизавета]. І я почав наздоганяти справи, які на мене чекали. Те, що мені потрібно було зробити, оскільки я поїхав до тренувального табору перед боєм із Дюбуа. Я взяв на себе деякі обов'язки чоловіка та батька, а також тренувався.

Я не був на лінії фронту після бою в Польщі [де здолав Дюбуа], але я відвідав місця, що постраждали після війни. У мене була така думка, і я збирався поїхати на передову, але через якісь збіги обставин мені це не вдалося.

Я відвідав місця на околицях Києва, які були зруйновані війною. І побачив абсолютно зруйновані будинки, які ми зараз відновлюємо разом із моєю командою та платформою United 24. Там було життя. Люди жили там – у своїх будинках. Ворог прийшов, зруйнував їхні будинки, убив людей. Деяким людям довелося залишити регіон. Що я можу відчувати? Це жах. Це війна. Ось що відчуваю.

Можна сказати, що ситуація дещо змінюється, тому що ми хочемо цих змін. Ми хочемо, щоб люди повернулися. Ми хочемо, щоб вони жили у своїх будинках, виховували своїх дітей. Ось чому моя команда з мого фонду та команда United 24, багато людей, які допомагають нам фінансувати фонди – ми робимо це, щоб повернути наших людей. Потрібно повернутися до нормального життя».

Оцініть матеріал
(3)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.