Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

CS2
| Оновлено 02 листопада 2023, 00:12
97
0

hampus: «Були деякі гравці, які не поважали мене на сервері»

Також швед додав, що після повернення в NiP він відчув, що не має сили щось змінити

| Оновлено 02 листопада 2023, 00:12
97
0
hampus: «Були деякі гравці, які не поважали мене на сервері»
Twitter. hampus

Хампус hampus Позер висловився щодо свого звільнення з Ninjas in Pyjamas, про яке було оголошено 24 жовтня. Ця подія ознаменувала кінець його другої роботи в організації після того, як на початку року він пішов на перерву.

В інтерв'ю Dust2.se 24-річний гравець розповів про свої особисті почуття з приводу цього кроку, заявивши, що йому «ні за що було вболівати» і що після повернення в активний склад NIP він не мав впливу і не почував себе почутим.

«Мені здалося, що ми припустилися помилки в плані того, як розпочали сезон», - пояснив він.

«Крім того, повернувшись, я відчув, що я не маю влади. Я не міг робити все так, як мені хотілося, тому завжди доводилося йти на компроміс із тренером, тренером зі спорту тощо.

Потім я відчув, що деякі гравці не поважають мій голос на сервері, і тоді дуже важко досягти хороших результатів, коли люди не слухають мене».

Шведський капітан додав, що його виключення з активного складу не стало несподіванкою, оскільки команда знала, що після ESL Pro League Season 18 необхідно щось змінювати, і сказав, що відсутність голосу та рольові проблеми в команді стали одними з ключових факторів, чому всі пішло не так, як він хотів.

Його висловлювання перегукуються із твердженнями Бьорна THREAT. Перс під час внутрішньої трансляції Піжамної вечірки NIP, де шведський генеральний менеджер вказав на рольові конфлікти та нестачу лідерства як на основні проблеми, що потребують вирішення.

hampus докладно зупинився на цих рольових проблемах, навівши приклад Overpass, який показав, наскільки вони можуть бути кричущими. «У нас було чотири однакові гравці, а також AWPer, тому тиск був дуже сильним», - пояснив швед. "Наприклад, у нас у команді було чотири гравці, які хотіли тримати A на Overpass, і п'ять гравців, якщо вважати AWPer, який повинен був тримати A. Так що так, зрозуміло, що у нас були проблеми з ролями".

Говорячи про своє майбутнє та подальші дії, Хампус заявив, що хотів би й надалі залишатися ігровим лідером і що з ним «зв'язалися кілька команд», у тому числі «кілька команд з топ-10, а потім трохи гірше».

Однак він також заявив, що не поспішає приєднуватися до нового складу і що наступна команда, в яку він перейде, має бути командою, в яку він вірить, і в якій ролі та гравці мають сенс.

«Я не сидітиму і витрачатиму багато часу, якщо є хтось, хто не хоче бути там, або якщо хтось на когось скривджений. Команда, в якій усі знаходяться на одній хвилі та розуміють, що це командна гра. Грати один за одного і вмирати один за одного у будь-якій ситуації. Це те, чого мені часом не вистачало у NIP».

«Припускалося, що до кінця року я виступатиму як запасний гравець у команді і гратиму в онлайнових турнірах, які зараз проходять. Але після кількох днів переговорів сюди-туди, в останню годину все зірвалося, що дуже сумно».

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

NAVI завдяки складній перемозі над BIG гарантували собі плей-оф EPL S19
Кіберспорт | 02 травня 2024, 18:15 0
NAVI завдяки складній перемозі над BIG гарантували собі плей-оф EPL S19

Українська команда вийшла у плей-оф турніру ESL Pro league season 19

Анчелотті зізнався, хто буде кіпером Реала у матчі з Баварією і у фіналі ЛЧ
Футбол | 03 травня 2024, 15:09 3
Анчелотті зізнався, хто буде кіпером Реала у матчі з Баварією і у фіналі ЛЧ

У матчі-відповіді проти мюнхенців у старті вийде Андрій Лунін

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.