Підтримати українських військових та людей, які постраждали через війну

Єврокубки
| Оновлено 01 листопада 2023, 18:42
346
0

Мантас ШЕРНІУС: «Ми зобов'язані перемагати Париж»

Асистент головного тренера «Прометея» – про сьогоднішній матч

| Оновлено 01 листопада 2023, 18:42
346
0
Мантас ШЕРНІУС: «Ми зобов'язані перемагати Париж»
БК Прометей.

Перший асистент головного тренера «Прометея» Мантас Шерніус напередодні гри з «Парижем» поділився думками про суперника в Єврокубку.

«У перший місяць марафону під назвою Єврокубок наша команда зіштовхнулася з травмами декількох гравців. Утім, ми маємо більше 12 баскетболістів у ростері, тому ми мали змогу вносити певні корективи, зважаючи на відсутність певних виконавців, і хлопці грали «за себе і за того хлопця».

Ми провели чудові тренування напередодні гри, трошки перезавантажилися після матчу з ВЕФ, і спрямували всю свою увагу на поєдинок з «Парижем».

Щодо наших суперників, це екстремально швидка команда, їхній головний тренер робить багато замін, часом він може замінити одразу трьох або навіть чотирьох гравців, і вони тримають темп усі 40 хвилин. Ми повинні бути до цього готові, і ми повинні бути свіжими ввечері.

Відзначу надзвичайно класного гравця у складі «Парижа» – Ті Джея Шортса, котрий є головним творцем, кріейтором гри у цій команді. У критичні моменти поєдинку м’яч завжди у його руках, він контролює команду, керує нею на майданчику.

Ми зобов’язані приборкати їхню швидкість, битися, намагатися не програти жодної дуелі, і бути сильнішими за них у кожному епізоді гри на нашому домашньому майданчику. Ми зобов'язані перемагати», – сказав Шерніус.

Поєдинок «Прометей» – «Париж» розпочнеться 1 листопада о 19:00. Sport.ua буде проводити текстову трансляцію цього матчу.

Оцініть матеріал
(1)
Повідомити про помилку

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть

Налаштувати стрічку
Налаштуйте свою особисту стрічку новин

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Коментарі 0
Введіть коментар
Ви не авторизовані
Якщо ви хочете залишати коментарі, будь ласка, авторизуйтесь.